Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απέναντί τους ενωμένη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια!

Απέναντί τους ενωμένη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια!
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 09:57

Η κατάσταση στο χώρο του μπάσκετ είναι δεδομένη. Αλλά οι τελευταίες εξελίξεις έχουν κάνει ορισμένες να τα... χάσουν. Βλέπετε, δεν ήθελαν έναν Ολυμπιακό ενωμένο. Τους πείραξε πολύ το γεγονός πώς ο σύλλογος απέδειξε πώς είναι μια οικογένεια. Όλοι μαζί απέναντι στο... σύστημα!

Δεν ήθελαν αυτή την κοινή γραμμή της διοίκησης της ΚΑΕ με τη Θύρα 7, την αδιαπραγμάτευτη στήριξη του κόσμου του Θρύλου στην ομάδα. Τόσο καιρό τους βόλευαν οι «ήπιες» αντιδράσεις των ανθρώπων του μπασκετικού Ολυμπιακού και ήθελαν να συνεχιστεί αυτό.

Έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να διχάσουν την «ερυθρόλευκη» πλευρά. Βρήκαν... τοίχο και είναι σε πανικό! Το αντιλαμβάνεται κανείς με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Γιατί κατάλαβαν πώς τέλειωσαν οι... ημέρες τους. Το... σύστημα δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο την ΚΑΕ, αλλά συνολικά τον οργανισμό Ολυμπιακός. Αντιλαμβάνονται καλά τι τους περιμένει και γνωρίζουν πώς πλέον δεν θα μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν!

Διότι η «ερυθρόλευκη» οικογένεια δεν θα αφήσει να περάσει τίποτα αναπάντητο. Αυτό που ήθελαν, έναν Ολυμπιακό «ήπιων τόνων», ας το ξεχάσουν. Από εδώ και πέρα θα έχουν απέναντί τους έναν Ολυμπιακό αποφασισμένο. Το #MexriTelous δεν είναι ένα hashtag όπως έλεγαν ορισμένοι από την αρχή. Είναι η αρχή για μια νέα εποχή. Είναι η φράση «κλειδί» που ένωσε ακόμα περισσότερο τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης