Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από το... πάρτε του τη σφυρίχτρα, τώρα είναι ο πιο αγαπητός!

Από το... πάρτε του τη σφυρίχτρα, τώρα είναι ο πιο αγαπητός!
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 13:11

Πολλές φορές τα γραπτά παραμένουν. Τα πρωτοσέλιδα εφημερίδα ακόμα περισσότερο. Αύριο Πέμπτη συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που σε πρωτοσέλιδο γίνονταν εκτενής αναφορά τόσο στον Κορομηλά όσο και στον Αναστόπουλο. Ειδικά στον δεύτερο που εκείνη την περίοδο ήταν πρόσωπο ανεπιθύμητο για τους «πράσινους». Με χτυπήματα στο πρωτοσέλιδο όπως το «πάρτε τους τη σφυρίχτρα για πάντα».

Οι καιροί άλλαξαν. Μέσα σε μια τριετία. Αυτό κι αν είναι... κωλοτούμπα. Από εκεί που ήταν ανεπιθύμητος, τώρα έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός. Ο διαιτητής που οι «πράσινοι» έφτασαν ως την ΚΕΔ να αναρωτηθούν γιατί δεν σφυρίζει τα ματς του Ολυμπιακού! Δεν έγινε κάτι ανάλογο με τον Μάνο ή τον Παναγιώτου. Όλα για τον Αναστόπουλο. Μια μεγάλη... αγάπη έχει δημιουργηθεί πλέον κι αυτό είναι ορατό.

Υπάρχει όμως και το άλλο. Τότε υπήρχε και το «χτύπημα» που ανάφερε... «αφού έτσι το θέλετε, δεν κατεβαίνουμε». Το ξέχασαν κι αυτό; Τότε ήταν αλλιώς. Είχαν να λένε για τα βήματα του Σπανούλη. Έχουν ξεχάσει πώς έχουν προηγηθεί τα αντίστοιχα του Διαμαντίδη, στην προηγούμενη φάση, που είχε δώσει προσωρινά το προβάδισμα στον ΠΑΟ! Ο Σπανούλης τους τιμώρησε με το τρίποντο στο τέλος για το 66-68! Αγάλματα όλοι στο ΟΑΚΑ στις 22 Μαΐου 2016.

Τότε φορούσαν οι δύο διαιτητές τα κόκκινα και αλλοίωναν το πρωτάθλημα. Τώρα ο Αναστόπουλος είναι μια χαρά. Ακόμα και οι «αντικειμενικοί» παραδέχονται τα «όργια» στον ημιτελικό του Κυπέλλου... Θα έχουν ασθενή μνήμη τα «πράσινα» παιδιά και ξεχνούν εύκολα. Λογικό γιατί θυμούνται περισσότερο το μεγάλο τρίποντο από τον Βασίλη!

Διαβάστε επίσης