Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο ΠΑΟ ζητούσε εξαίρεση του Χριστοδούλου και δεν αναγνώριζε την ΚΕΔ!

Όταν ο ΠΑΟ ζητούσε εξαίρεση του Χριστοδούλου και δεν αναγνώριζε την ΚΕΔ!
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 19:54

Είναι πολλά τα επεισόδια, είναι πολλές οι στιγμές στο ελληνικό μπάσκετ που ενδείκνυνται για «απαντήσεις»! Ο Παναθηναϊκός από τη μία δεν έχει πρόβλημα με τους διαιτητές, έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες ρέφερι και την ΚΕΔ, αλλά από την άλλη… ζητούσε και ζητάει να εξαιρούνται αυτοί που δεν… «βολεύουν», δεν ομιλεί γι αυτούς που… εξαφανίζονται, προφανώς γιατί τόλμησαν και έγραψαν πράγματα στα φύλλα αγώνος και ήταν η μόνη ομάδα στη Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που όταν τέθηκε θέμα με τη διαιτησία, δεν απάντησε αν είναι ικανοποιημένη ή όχι.

Λίγες ώρες μετά την παραδοχή του Τόμι Σχινά ότι έχει εξαιρεθεί από τα παιχνίδια του ΠΑΟ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την εξιστόρηση της υπόθεσης, το gavros.gr θυμίζει τότε που ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε τον Χριστοδούλου (εκ των κορυφαίων σε επίπεδο Ευρωλίγκας) στα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό.

Τον Φεβρουάριο του 2012, ο Μάνος Παπαδόπουλός ζήτησε προφορικά εξαίρεση του Χριστοδούλου από την ΚΕΔ, αλλά όταν του είπαν, θέλουν το αίτημα εγγράφως (ήταν παρόντας ο Γιώργος Σκινδήλιας, διαφορετικά θα μπορούσε να είχε γίνει αποδεκτό) ο Μάνος Παπαδόπουλος αντέδρασε προς τον Στέλιο Συμεωνίδη λέγοντας: «Δεν με αναγνωρίζεται ως επίσημο Παναθηναϊκό; Δεν σας αναγνωρίζω και εγώ…».

Τον Στέλιο Συμεωνίδη, για τον οποίο είχαν ζητήσει… εξαίρεση τη δεκαετία του ΄90. Αλλά, ο Παναθηναϊκός τους θέλει τους Έλληνες διαιτητές, είναι σε τοπ επίπεδο και τους έχει εμπιστοσύνη. Δεν λέει ποτέ, «θέλω αυτόν ή τον άλλον».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν ο ΠΑΟ ζητούσε εξαίρεση του Χριστοδούλου και δεν αναγνώριζε την ΚΕΔ!

Διαβάστε επίσης

Στο Παγκόσμιο Κ19 ο Αρσενόπουλος

Στο Παγκόσμιο Κ19 ο Αρσενόπουλος

Ο Νίκος Αρσενόπουλος, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε φέτος δανεικός στο Ψυχικό, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο (29/6-7/7).