Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί πιέζεστε και αγχώνεστε ξαφνικά;

Γιατί πιέζεστε και αγχώνεστε ξαφνικά;
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 22:49

«Πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός» λέει ο ένας, «τσακώνονται οι Αγγελόπουλοι με τον Γιαννακόπουλο» λέει ο άλλος και από ευχολόγια και τύπου προεκλογικά «θα», άλλο τίποτα! Από τη στιγμή που πιστεύουν πως το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός και το ίδιο το «πρόβλημα» λύθηκε από μόνο του, δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο για τον οποίο φαίνεται να αγχώνονται και να πιέζονται!!

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός- που έχει «τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα» και ότι το θέμα είναι οι τσακωμοί μεταξύ των «αιωνίων»… σας άδειασε τη γωνιά 9για να το πούμε και λαϊκά) έχετε όλο το πεδίο μπροστά σας για ένα καθαρό, προσοδοφόρο, ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Με 16 ομάδες μάλιστα. Αναδιάρθρωση…

13-1 έλεγαν ξανά και ξανά οι Γιαννακόπουλος και Παπαδόπουλος στον ΕΣΑΚΕ, άρα από τη στιγμή που αυτό το «1» είναι το πρόβλημα, σας κούνησε το μαντήλι και σας εύχεται καλή συνέχεια…

Μείνετε με τον Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό! Ο Μάνος Παπαδόπουλος άλλωστε είχε πει πως ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος, οπότε αναμένονται οι χορηγίες που θα φέρει ο Παναθηναϊκός στον ΕΣΑΚΕ και φυσικά η κεντρική διαχείριση, όπως τότε, που είχε πει στις ομάδες, ελάτε μαζί μου, αλλά υπέγραψε μόνος με τη Nova. Να δούμε τον πρωτοπόρο, που δεν «κατέβασε» μισή πρόταση…

Φανταζόμαστε, τώρα που θα φύγει ο «κακός» Ολυμπιακός, το «πρόβλημα» όπως λένε, η ΟΔΚΕ, η Ομοσπονδία των Διαιτητών δεν θα βγάλει άλλες ανακοινώσεις ακόμα κι αν γραφτεί σε κανένα φύλλο αγώνος, «θα έρθω σπίτια σας», «πουλημένε και αλήτη», «εγώ είμαι ο εφευρέτης της αλητείας και θα το βρείτε μπροστά σας» κι άλλα ωραία στον μαγικό και θαυμαστό κόσμο του ελληνικού μπάσκετ.

Φανταζόμαστε τώρα, πως ο ΓΓ της ΕΟΚ δεν θα βολεύει τον γιο του σε γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα ακόμα κι αν μένει στη Πάτρα μόνιμα, πως ο γιος του Επικεφαλής της ΚΕΔ – ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά να υπογράφει στην Αθήνα- δεν θα έχει επαγγελματικές σχέσεις με πρόεδρο ομάδας την οποία σφυρίζει.

Φανταζόμαστε πως δεν θα υπάρξει καμία διαμαρτυρία από κανέναν «μικρό» αν ο Παναθηναϊκός δεν τσουλάει και πάρει αυτά που πρέπει για τη νίκη. Τώρα που το «πρόβλημα» του πρωταθλήματος λύθηκε και φεύγει από μόνο του, φανταζόμαστε θα πληρώνονται οι Αμερικανοί που φέρνουν οι ομάδες ίσα-ίσα για να σωθούν, πως δεν θα υπάρχουν ομάδες που τελειώνουν το πρωτάθλημα με 6 επαγγελματίες παίκτες και να πανηγυρίζουν, πως δεν θα έχουμε δηλώσεις στον ΕΣΑΚΕ για το σύστημα της ΚΕΔ που ελέγχει τους διαιτητές, για διαιτητές που τα παίρνουν κτλ.

Το πρόβλημα λύθηκε… Μείνετε με τον Γιαννακόπουλο και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό! Τι πιέζεστε ξαφνικά και αγχώνεστε και κάνετε συνέχεια δηλώσεις;

Διαβάστε επίσης

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε...

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε...

Έβγαλε απόφαση για τον Ολυμπιακό που δεν κατέβηκε στο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟ (20/5), υποβιβάζοντάς τον στην Α2. Εκκρεμούν οι αποφάσεις στο ΑΣΕΑΔ από τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι».

Στην Α1 μετά  από 8 χρόνια ο Ηρακλής

Στην Α1 μετά από 8 χρόνια ο Ηρακλής

Ο «Γηραιός» στον «τελικό» των πλέι οφ της Α2 επικράτησε της Καστοριάς με 84-61 και έχοντας ήδη δύο νίκες στη regular season πήρε την άνοδο για την Α1.

Στο Παγκόσμιο Κ19 ο Αρσενόπουλος

Στο Παγκόσμιο Κ19 ο Αρσενόπουλος

Ο Νίκος Αρσενόπουλος, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε φέτος δανεικός στο Ψυχικό, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο (29/6-7/7).