Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προκαταλαμβάνουν καταστάσεις, έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ…»!

«Προκαταλαμβάνουν καταστάσεις, έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ…»!
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 15:36
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η Αθλητικός Δικαστής έβγαλε απόφαση για τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό και ήταν αυτή που λίγο-πολύ αναμένονταν, ωστόσο πολλοί βιάζονται και προκαταβάλλουν καταστάσεις.

Γιατί, ναι μεν, η Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με υποβιβασμό τον Ολυμπιακό και αφαίρεση 6 βαθμών από την ερχόμενη σεζόν, αλλά λησμονούν πως εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

Αυτή είναι η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός άλλωστε που ανέφερε: «Σε όσους σπεύδουν να προκαταλάβουν καταστάσεις, υπενθυμίζουμε ότι η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός έχει ήδη προσφύγει στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. για την ακύρωση της παράνομης κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής, όπως και για την ακύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου».

Αναμένουμε λοιπόν δύο δικαστικές αποφάσεις από το ΑΔΕΑΔ. Έχει εκδικαστεί η πρώτη, για την ακύρωση της παράνομης κλήρωσης διαιτητών της 26ης αγωνιστικής και αναμένεται η απόφαση ενώ στις 13 Ιουνίου θα εκδικαστεί η δεύτερη προσφυγή του Ολυμπιακού για την παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης

Ο Ντέιβις ρυθμίζει Χάινς-Χάντερ στην ΤΣΣΚΑ

Ο Ντέιβις ρυθμίζει Χάινς-Χάντερ στην ΤΣΣΚΑ

Νέο ισπανικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα το «encestando.es» αναφέρει πως η Ρεάλ τελικά αποσύρεται από την απόκτηση του Ντέιβις ο οποίος έχει πρόταση στα χέρια του από την ΤΣΣΚΑ για 2 χρόνια.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε...

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε...

Έβγαλε απόφαση για τον Ολυμπιακό που δεν κατέβηκε στο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟ (20/5), υποβιβάζοντάς τον στην Α2. Εκκρεμούν οι αποφάσεις στο ΑΣΕΑΔ από τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι».