Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασε η ώρα της Γ.Σ. της ABA Liga για τον Ολυμπιακό

Έφτασε η ώρα της Γ.Σ. της ABA Liga για τον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 21:38

Έφτασε και η ημερομηνία (Παρασκευή-24/05) που θα κάτσουν οι ομάδες της Αδριατικής Λίγκας στο τραπέζι, στη Μπάνια Λούκα στη Βοσνία για την ετήσια Γενική Συνέλευση. Έχουν πολλά να συζητήσουν, καθώς η Τσεντεβίτα προχώρησε σε προτάσεις «τιμωρίας» του Ερυθρού Αστέρα και της Μπούντουσνοστ, ωστόσο υπάρχει γενικότερα ενδιαφέρον καθώς θα συζητήσουν και το αν συμφωνούν να ενταχθεί στη λίγκα τους ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει επαφές με τις ομάδες που συμμετέχουν στην ABA Liga, έχουν στείλει επίσημο έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή που πιστοποιούν το ενδιαφέρον τους, ωστόσο πρέπει να αποφασίσουν πλειοψηφικά οι δώδεκα ομάδες για το αν θα τον δεχθούν και αυτόματα θα αυξηθεί το πρωτάθλημά τους από 12 σε 14 ομάδες.

Υπάρχουν προβληματισμοί, πρόσφατα τους κατέγραψε η Novosti.rs, όπως το επιβαρυμένο καλεντάρι, τα έξτρα έξοδα των μετακινήσεων, ο φόβος πάντα να ατονήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τη διοργάνωση μεσούσης της σεζόν, ωστόσο όλα αυτά θα τα συζητήσουν την Παρασκευή (24/05) στη Βοσνία οι ομάδες/μέτοχοι της Αδριατικής Λίγκας.

Στη Γενική Συνέλευση θα συζητήσουν και θα ψηφίσουν αν δέχονται τον Ολυμπιακό στην διοργάνωσή τους. Αν η πλειοψηφία είναι θετική, τότε θα ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών για την ένταξη των «ερυθρόλευκων» στην ABA Liga. Δεν σημαίνει με τη θετική ψήφο ότι αυτόματα αποτελεί και μέλος της.

Διαβάστε επίσης

Ο Ντέιβις ρυθμίζει Χάινς-Χάντερ στην ΤΣΣΚΑ

Ο Ντέιβις ρυθμίζει Χάινς-Χάντερ στην ΤΣΣΚΑ

Νέο ισπανικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα το «encestando.es» αναφέρει πως η Ρεάλ τελικά αποσύρεται από την απόκτηση του Ντέιβις ο οποίος έχει πρόταση στα χέρια του από την ΤΣΣΚΑ για 2 χρόνια.