Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Γενική Συνέλευση της ABA Liga θα δείξει πολλά...

Η Γενική Συνέλευση της ABA Liga θα δείξει πολλά...
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 11:11

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του για να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα. Εδώ και πολύ καιρό η πλευρά των «ερυθρολεύκων» είχε στείλει επιστολής στις ομάδες της ABA Liga για να πάρει μέρος στη διοργάνωση. Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για το θέμα.

Στη Βοσνία διεξάγεται η ετήσια Γενική Συνέλευση, όπως πάντα, στο φινάλε της σεζόν. Εκεί οι ομάδες θα συζητήσουν για όλα τα τρέχοντα θέμα για τη σεζόν 2019/20. Ένα εξ αυτών είναι και η υπόθεση του Θρύλου. Διότι η έγκριση της συμμετοχής του Ολυμπιακού θα συνδυαστεί με την αύξηση των ομάδα από 12 σε 14.

Ό,τι κι αν αποφασιστεί σήμερα, δεν είναι τελεσίδικο. Τι εννοούμε; Πώς αν η πλειοψηφία των ομάδων είναι θετική για τον Ολυμπιακό, θα ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών για την ένταξη των «ερυθρόλευκων» στην ABA Liga. Κι αυτό θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Το επόμενο το… καλό!

Το επόμενο το… καλό!

Αγγελόπουλοι και Μιλουτίνοφ είχαν μία πρώτη επαφή συζητώντας για διάφορα θέματα κι όχι μεταγραφικά, αλλά στο επόμενο ραντεβού αναμένεται να γίνει η κουβέντα για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Επιμένουν για Γκος και Ζαλγκίρις

Επιμένουν για Γκος και Ζαλγκίρις

Νέο δημοσίευμα τονίζει πως η Ζαλγκίρις Κάουνας του Γιασικεβίτσιους έχει στο Νο.1 της μεταγραφικής της λίστας τον Αμερικανό του Ολυμπιακού.