Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόταση της Μπάρτσα στον Σλούκα για… αντί-Ερτέλ!

Πρόταση της Μπάρτσα στον Σλούκα για… αντί-Ερτέλ!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 17:52

Έχουν ξεκινήσει αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας να κάνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν. Η Εφές μπήκε γερά (ανανέωσε με Αταμάν, Ντάνστον και Σίμον), ενώ δυναμικές κινήσεις ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα η οποία φαίνεται πως έχει κλείσει ήδη τον Κόρι Χίγκινς. Εκ των κορυφαίων την τελευταία 2ετία για την ΤΣΣΚΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ισπανούς, στη Βαρκελώνη θέλουν μία περιφέρεια με Σλούκα-Χίγκινς-Αμπρίνες. Ο τελευταίος – που έπαιξε στην Μπαρτσελόνα από το 2012 ως το 2016- έχει μείνει ελεύθερος από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και φαίνεται πως στη Βαρκελώνη θα αναγεννηθεί η όρεξή του και το πάθος του για μπάσκετ, ενώ σύμφωνα με το L’Esportiu de Catalunya και τον Τσάβι Μπαλεστέρος, οι Καταλανοί έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στον Κώστα Σλούκα για 2+1 χρόνια (11 πόντους και 4,8 ασίστ μ.ο. φέτος στην Ευρωλίγκα) τον οποίο θέλουν στη θέση του Τόμας Ερτέλ το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται.

Διαβάστε επίσης

Αποχώρησε η Μπούντουσνοστ, αρνητική η Τσεντεβίτα!

Αποχώρησε η Μπούντουσνοστ, αρνητική η Τσεντεβίτα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Γ.Σ. της ABA Liga! Για πάνω από έξι ώρες οι μέτοχοι της Αδριατικής Λίγκας συνεδριάζουν, ωστόσο το θέμα που έχει μονοπωλήσει είναι τα όσα έγιναν στους τελικούς μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μπούντουσνοστ.

Επιμένουν για Γκος και Ζαλγκίρις

Επιμένουν για Γκος και Ζαλγκίρις

Νέο δημοσίευμα τονίζει πως η Ζαλγκίρις Κάουνας του Γιασικεβίτσιους έχει στο Νο.1 της μεταγραφικής της λίστας τον Αμερικανό του Ολυμπιακού.

Το επόμενο το… καλό!

Το επόμενο το… καλό!

Αγγελόπουλοι και Μιλουτίνοφ είχαν μία πρώτη επαφή συζητώντας για διάφορα θέματα κι όχι μεταγραφικά, αλλά στο επόμενο ραντεβού αναμένεται να γίνει η κουβέντα για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.