Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ανακοίνωση της ABA Liga για Ολυμπιακό και… ΕΟΚ!

Η ανακοίνωση της ABA Liga για Ολυμπιακό και… ΕΟΚ!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 20:43

Μία γενικής φύσεως -στα πρότυπα του… ΕΣΑΚΕ- ανακοίνωση εξέδωσε η ABA Liga, μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, μεταξύ των οποίων συζητήθηκε επιφανειακά και το θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού, αλλά και των Παναθηναϊκού και Μπνέι Χερζίγια.

Η ανακοίνωση της Αδριατικής Λίγκας αναφέρει για το θέμα…

«Το Συμβούλιο συζήτησε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Μπνέι Χερζίγια ώστε να γίνουν δεκτές στην διοργάνωση. Το Συμβούλιο αποφάσισε, πως πάνω απ’ όλα είναι απαραίτητο γι αυτές τις ομάδες να καταθέσουν έναν πλήρη φάκελο που να ανταποκρίνεται στις ιδρυτικές πράξεις της ΑΒΑ Liga και να περιέχει επίσης και σχετικό έγγραφο με την έγκριση από τις Ομοσπονδίες στις οποίες ανήκουν».

Διαβάστε επίσης

Δυνατή ομάδα και του χρόνου

Δυνατή ομάδα και του χρόνου

Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός δεν θα αποδυναμωθεί τη νέα σεζόν, καθώς στόχος είναι μια πολύ καλή σεζόν στην Euroleague.

Αποχώρησε η Μπούντουσνοστ, αρνητική η Τσεντεβίτα!

Αποχώρησε η Μπούντουσνοστ, αρνητική η Τσεντεβίτα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Γ.Σ. της ABA Liga! Για πάνω από έξι ώρες οι μέτοχοι της Αδριατικής Λίγκας συνεδριάζουν, ωστόσο το θέμα που έχει μονοπωλήσει είναι τα όσα έγιναν στους τελικούς μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μπούντουσνοστ.