Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόεδρος ΑΒΑ Liga: «Η λίγκα δεν θα διευρυνθεί»

Πρόεδρος ΑΒΑ Liga: «Η λίγκα δεν θα διευρυνθεί»
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 21:11

Το ενδεχόμενο θετικής ψήφου από την ΑΒΑ Liga στον Ολυμπιακό πήρε παράταση για συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση των πρώην ομάδων της Γιουγκοσλαβίας. Οι μέτοχοι κάλεσαν τους «ερυθρόλευκους» και κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα με πλήρη φάκελο, τη ερχόμενη εβδομάδα στο νέο Συμβούλιο, αλλά και με την έγκριση της Ομοσπονδίας τους.

Ο Πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας πάντως Ιγκόρ Ντόντικ τόνισε πως η Λίγκα δεν θα διευρυνθεί, άρα θα μείνουν 12 οι ομάδες και η Ολίμπια Λιουμπλιάνας θα πέσει στην ABA Liga 2.

«Υπάρχει το θέμα αυτό, αλλά για την ώρα αυτό που μπορώ να πω είναι πως η Λίγκα δεν θα διευρυνθεί» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει όμως κάποια απόφαση, δεν ψηφίσαμε κάτι.

Έχουμε καλέσει τις ομάδες στην επόμενη σύσκεψη να παρουσιάσουν οι ίδιες τις προτάσεις τους στο ΔΣ για να έχουν όλη άμεση γνώση. Μετά θα πάρουμε την όποια απόφαση. Η επόμενη Δ.Σ. θέλουμε να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης

Δυνατή ομάδα και του χρόνου

Δυνατή ομάδα και του χρόνου

Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός δεν θα αποδυναμωθεί τη νέα σεζόν, καθώς στόχος είναι μια πολύ καλή σεζόν στην Euroleague.

Δεν κάνει φέτος το τουρνουά στη Σύρο ο Πρίντεζης!

Δεν κάνει φέτος το τουρνουά στη Σύρο ο Πρίντεζης!

«Για ένα συνδυασμό λόγων και γεγονότων και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικότερα» εξήγησε ο εκ ων αρχηγών του Ολυμπιακού.