Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δυνατή ομάδα και του χρόνου

Δυνατή ομάδα και του χρόνου
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 14:56
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για τον Ολυμπιακό, τις διοργανώσεις που θα συμμετέχουν οι «ερυθρόλευκοι» την επόμενη περίοδο και το ρόστερ που θα έχουν. Το σίγουρο είναι ένα και θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι!

Ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός. Η διοίκηση του Θρύλου έχει ως στόχο η ομάδα να εμφανιστεί πιο δυνατή από ό,τι ήταν φέτος. Η συμμετοχή στην Euroleague είναι δεδομένο και στόχος είναι η πολύ καλή πορεία στη διοργάνωση. Ό,τι δηλαδή δεν κατάφεραν να κάνουν τη σεζόν 2018/19 που ξεκίνησαν πολύ δυνατά, αλλά στην πορεία η ομάδα ήταν λες και έμεινε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα από τη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος, να κάνει καταστροφικό δεύτερο γύρο και να μην βρεθεί ούτε στην 8άδα.

Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός θα έχει δυνατή ομάδα και τη νέα σεζόν. Ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Euroleague και θα μπορέσει να διεκδικήσει υψηλούς στόχους στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Δεν κάνει φέτος το τουρνουά στη Σύρο ο Πρίντεζης!

Δεν κάνει φέτος το τουρνουά στη Σύρο ο Πρίντεζης!

«Για ένα συνδυασμό λόγων και γεγονότων και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικότερα» εξήγησε ο εκ ων αρχηγών του Ολυμπιακού.