Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν κάνει φέτος το τουρνουά στη Σύρο ο Πρίντεζης!

Δεν κάνει φέτος το τουρνουά στη Σύρο ο Πρίντεζης!
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 16:21

Από το 2016 και έπειτα το τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη σε συνεργασία με τη δήμο Σύρου, αποτελεί το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, ωστόσο το AegeanBallFestival δεν θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά ανανέωσε το ραντεβού του γι αυτό του 2020.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Πρίντεζης με δήλωσή του…

«Για ένα συνδυασμό λόγων και γεγονότων και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικότερα, αποφασίσαμε πως το καλύτερο είναι να προσπεράσουμε το φετινό καλοκαίρι και να στοχεύσουμε στο 2020!».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Πρίντεζη:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές της προσπάθειας από τη πρώτη μέρα που η ιδέα του AegeanBall άρχισε να στριφογυρίζει στο μυαλό μου, μέχρι και σήμερα.

Αυτό που καταφέραμε μέσα σε τρία χρόνια είναι πολύ δύσκολο και χρειάστηκε θυσίες, που όπως αποδεικνύεται άξιζαν 100% τον κόπο!

Για ένα συνδυασμό λόγων και γεγονότων και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό συνολικότερα, αποφασίσαμε πως το καλύτερο είναι να προσπεράσουμε το φετινό καλοκαίρι και να στοχεύσουμε στο 2020!

Για ένα φεστιβάλ που θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τα όρια της Σύρου μας και της Ελλάδας και θα εξελιχθεί σε καλοκαιρινό ευρωπαϊκό All Star Game, χωρίς να αλλοιωθεί στο ελάχιστο η φύση του θεσμού, οι αξίες του και το τουρνουά που δίνει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο και οικογένειες να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Πέρα από το ειλικρινές ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα, στους συνεργάτες μου, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες, οφείλω ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Σύρου και στον Γιώργο Μαραγκό, γιατί από τη πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου με πράξεις και προσέφεραν ανεκτίμητη ηθική και οικονομική στήριξη, προκειμένου το LG AegeanBall Festival να εξελιχθεί τόσο γρήγορα στον πιο σημαντικό καλοκαιρινό μπασκετικό θεσμό της Ελλάδας και σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους στο εξωτερικό".

Ραντεβού, λοιπόν, το επόμενο καλοκαίρι! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και υποσχόμαστε πως η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη, μια γιορτή που θα θυμόμαστε για πάντα!»

Διαβάστε επίσης

Δυνατή ομάδα και του χρόνου

Δυνατή ομάδα και του χρόνου

Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός δεν θα αποδυναμωθεί τη νέα σεζόν, καθώς στόχος είναι μια πολύ καλή σεζόν στην Euroleague.