Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπούντουσνοστ: «Γι αυτό φύγαμε…»!

Μπούντουσνοστ: «Γι αυτό φύγαμε…»!
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 20:48

Θέση μέσω επίσημης ανακοίνωσης πήρε η Μπούντουσνοστ αναφορικά με τη Γ.Σ. της ABA Liga και τα αιτήματα που έθεσε αλλά και την αποχώρησή της από το επεισοδιακό συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπούντουσνοστ:

«Έπειτα από τη χθεσινή συνάντηση της Αδριατικής Λίγκας που διεξήχθη στην Μπάνια Λούκα, η Μπουντούτσνοστ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της λίγκας, Ίγκορ Ντόντικ για την εξαιρετική οργάνωση και την τεχνική υποστήριξη προς όλους τους εκπροσώπους των ομάδων που ήταν εκεί.

Η Συνέλευση της πραγματοποιήθηκε υπό τις καλύτερες συνθήκες και η πλειοψηφία όσων συμμετείχαν κατανόησε πλήρως την κατάσταση που επικρατεί, την οποία η Μπούντουνοστ επισήμανε αυτό το διάστημα.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν από την ομάδα μας για το μέλλον είναι πολύ σημαντικές και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε όσα συνέβησαν τη σεζόν 2018/2019 όπως και την ηγεσία, η οποία πλέον δεν οδηγεί τη λίγκα.

Οι λανθασμένες κινήσεις στους τελικούς, ειδικά στο Game 5 είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της διοίκησης, γεγονός που επιβεβαιώνει τη θέληση των ομάδων να κάνουν σοβαρά βήματα, ώστε να μην επαναληφθούν ξανά ανάλογα περιστατικά με αυτά των φετινών τελικών.

Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι να φτιάξουμε τη λειτουργία της Αδριατικής Λίγκας. Θεωρούμε ότι όλες οι ομάδες πρέπει να συμβάλουν στη σωστή λειτουργία και να ακολουθήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε η Αδριατική Λίγκα να λειτουργήσει στο πιο υψηλό επίπεδο.

Η διοίκηση της Μπούντουσνοστ καταδικάζει όλα τα άσχημα περιστατικά που σημάδεψαν τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το μπάσκετ και θα είμαστε μέρος της Αδριατικής Λίγκας με την αποκλειστική προϋπόθεση ότι προτεραιότητα και στόχος είναι το μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης