Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ξέρω την κατάσταση, ο Ολυμπιακός επέλεξε το τολμηρό μονοπάτι»

«Ξέρω την κατάσταση, ο Ολυμπιακός επέλεξε το τολμηρό μονοπάτι»
Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 - 15:24

Την άποψή του για το ελληνικό μπάσκετ και την κατάσταση που βρίσκεται αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέλεξε να περάσει ένα τολμηρό μονοπάτι προκειμένου να βρεθούν λύσεις, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μετά από σχετική ερώτηση από τον Τύπου του Ισραήλ τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό. Είμαι προπονητής και δεν ξέρω τι γίνεται εδώ γύρω μου, δεν ξέρω ακόμη τη φιλοσοφία και πως λειτουργούν τα πράγματα.

Ακόμη μαθαίνω τη λίγκα και το κλίμα της, αλλά γενικά τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ελλάδα, θα πρέπει να γίνουμε πιο έξυπνοι και είναι προφανές πως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στο μπάσκετ, καθώς όλες οι ομάδες ζητούν ισότητα και ίσες ευκαιρίες εκεί που συμμετέχουν. Το μπάσκετ θα πρέπει να πηγαίνει μπροστά και στο τέλος θα πρέπει να βρεθούν νέα ιδέες και τρόποι, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό.

Ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό και ξέρω την κατάσταση εκεί και τι γίνεται όλη την ώρα και όχι μόνο αυτή τη σεζόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χρησιμοποίησαν διάφορους τρόπους για να βρουν μία λύση, αλλά είδαν ότι δεν γίνεται τίποτα, οπότε επέλεξαν το τολμηρό μονοπάτι».

Διαβάστε επίσης

Μπούντουσνοστ: «Γι αυτό φύγαμε…»!

Μπούντουσνοστ: «Γι αυτό φύγαμε…»!

Θέση μέσω επίσημης ανακοίνωσης πήρε η Μπούντουσνοστ αναφορικά με τη Γ.Σ. της ABA Liga και τα αιτήματα που έθεσε αλλά και την αποχώρησή της από το επεισοδιακό συμβούλιο.