Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπόγρης πρεσβευτής στην ασθένεια του εθισμού (pic)

Ο Μπόγρης πρεσβευτής στην ασθένεια του εθισμού (pic)
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 - 20:41

Ο Γιώργος Μπόγρης είναι ιδιαίτερα κοινωνικοποιημένος και δραστήριος. Είναι ενεργός πολίτης που προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Συνεχίζει τη δράση του, αυτή τη φορά για την ασθένεια του εθισμού. Είναι πρεσβευτής στο «Tell Us Your Story» του Θεραπευτικού Κέντρου «Αυτογνωσία» και συμβουλεύει «πες μας την ιστορία σου και μπορεί να σωθεί μια ζωή».

Το μήνυμα του αναφέρει…

Στείλε μήνυμα στο direct και αποκτήστε και εσύ το μπλουζάκι “TELL US YOUR STORY στηρίζοντας αυτή την μεγάλη προσπάθεια για μια ζωή με λιγότερους εθισμούς, με λιγότερο πόνο. Πες τους την δική σου ιστορία" μπορεί να σωθεί μια ζωή. Όλοι μαζί στηρίζουμε την εκστρατεία ενημέρωσης του θεραπευτικού κέντρου εξαρτημένων ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ μεταφέροντας και εμείς με τον δικό μας τρόπο το μήνυμα ότι υπάρχει λύση στην ασθένεια του εθισμού www.aytognosia.com

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Follow @aytognosia_apexartisi_ ????.Στειλε μήνυμα στο direct και αποκτήστε και εσυ το μπλουζάκι “TELL US YOUR STORY στηρίζοντας αυτή την μεγάλη προσπάθεια για μια ζωή με λιγοτερους εθισμους,με λιγότερο πόνο.Πες τους την δικη σου ιστορία" μπορει να σωθεί μια ζωή. Όλοι μαζί Στηριζουμε την εκστρατεία ενημερωσης του θεραπευτικού κέντρου εξαρτημένων ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ μεταφεροντας και εμεις με τον δικό μας τρόπο το μηνυμα ότι υπάρχει λύση στην ασθένεια του εθισμού www.aytognosia.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις

Διαβάστε επίσης

Νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός!

Νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός!

Στον Ολυμπιακό προσέφυγαν εκ νέου στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρόσφατης απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, καθώς όπως τονίζουν, ότι είναι μη νόμιμο και μη ορθό θα το κυνηγάνε πάντα δια της νομίμου οδού.

Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό, διαδικαστικό το θέμα!

Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό, διαδικαστικό το θέμα!

Στον Ολυμπιακό γνώριζαν για το θέμα που «έσκασε» με τη καταγγελία παίκτη στην Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας για οφειλές στο πρόσωπό του. Μιλάμε για πρώην παίκτη, καθώς οι νυν είναι όλοι τακτοποιημένοι. Προσεχώς θα διευθετηθούν τα πάντα και θα μπουν σε μία σειρά.