Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγινε το ραντεβού Αγγελόπουλων-Μπλατ

Έγινε το ραντεβού Αγγελόπουλων-Μπλατ
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 16:04

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, από τη στιγμή που η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά για τον Ολυμπιακό και ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά, συλλέγοντας λίστες με παίκτες από γραφεία μάνατζερ αλλά και έχοντας μιλήσει με όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού ξεχωριστά.

Το κομβικό κομμάτι βέβαια ήταν να καθίσει ο κόουτς του Ολυμπιακού να τα πει με τη διοίκηση. Αυτό έγινε τελικά την Τρίτη (28/05) το απόγευμα, με τον κόουτς των «ερυθρόλευκων» να μιλάει με τους Αγγελόπουλους και ουσιαστικά να σηματοδοτούν το ξεκίνημα του σχεδιασμού της ομάδας.

«Το απόγευμα της Τρίτης (28/05) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, με τους Προέδρους μας, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στην οποία έγινε συζήτηση για τη φετινή σεζόν, αλλά και για το σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της πειραϊκής ΚΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (29/05).

Διαβάστε επίσης

Μαζεύει λίστες ο Μπλατ, πρώτα το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους!

Μαζεύει λίστες ο Μπλατ, πρώτα το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους!

Ο Μπλατ μαζεύει λίστες με παίκτες από μάνατζερ, έχει κάνει κουβέντα και με όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού και εντός των προσεχών ημερών θα έχει ραντεβού με τους Αγγελόπουλους ώστε να προχωρήσουν και επίσημα στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.