Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίκτης του Ολυμπιακού από τον Γενάρη ο Κόνιαρης!

Παίκτης του Ολυμπιακού από τον Γενάρη ο Κόνιαρης!
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 19:46

Βγήκε εκ νέου στην επιφάνεια και το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είχαμε κάποια είδηση ή κάτι νεότερο γιατί… δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι περαιτέρω. Ο λόγος γίνεται για τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Με μια διαφορά όμως…

Ο 21χρονος Χανιώτης γκαρντ (1.90μ.), που αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ των χιλιάδων προβλημάτων, έχει κλείσει στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο, δεν αποτελεί κάποια είδηση. Είναι ας το πούμε «κοινό μυστικό» έχοντας γραφεί και συζητηθεί αρκετά μάλιστα και γενικότερα μιλάμε για «τελειωμένη» υπόθεση, για την οποία απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό. Θα έρθει και αυτή εν καιρώ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε εισηγηθεί από τον χειμώνα την απόκτησή του, έχει χαρακτηριστικά που του αρέσουν ο Κόνιαρης και στον Ολυμπιακό, θα είναι το 5ο γκαρντ με προσδοκίες και απαιτήσεις για το μέλλον, καθώς μιλάμε για παίκτη μόλις 21 ετών. Η προσθήκη του στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» βέβαια ίσως και να επηρεάζει τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Θα το δούμε στη πορεία.

Στο Basketball Champions League είχε φέτος 5,7 πόντους και 2.2 ασίστ μ.ο. και στο ελληνικό πρωτάθλημα 4,8 πόντους και 2,9 ασίστ ανά ματς.

Διαβάστε επίσης

Ακόμα ένα ban από τη FIBA για την ΑΕΚ

Ακόμα ένα ban από τη FIBA για την ΑΕΚ

Η ομάδα του Μάκη Αγγελόπουλου, που όπου σταθεί και βρεθεί λέει για τα λεφτά από την Ευρωλίγκα, τα οποία δεν παίρνει, έφαγε και τρίτη τιμωρία μέσα σε λίγους μήνες εξαιτίας οφειλών.