Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο λόγος που απουσίαζε ο Ολυμπιακός από τον ΕΣΑΚΕ

Ο λόγος που απουσίαζε ο Ολυμπιακός από τον ΕΣΑΚΕ
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 - 21:33
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός απουσίασε από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (4/06). Πολλοί ερμήνευσαν κατά το δοκούν την ηχηρή απουσία εκπροσώπου των «ερυθρόλευκων», ωστόσο η απάντηση από μεριάς τους είναι σαφής…

Όπως έλεγαν, δεν είχαν κανένα λόγο να συμμετάσχουν και πάλι σε μία ανούσια κουβέντα, η οποία δεν έβγαλε τίποτα. Έγινε αυτό ακριβώς που περίμεναν, όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις, γι αυτό αναρωτιούνται, «να πηγαίνανε να κάνουμε τι;».

Δεν είχαν κανέναν λόγο να παραβρεθούν σε μία συνάντηση που τα παρουσιάζουν όπως θέλουν και απλά συζητάνε δίχως να καταλήξουν πουθενά. Το προεδρείο πρέπει να κάνει προτάσεις. Όπως συμβαίνει στην Ευρωλίγκα που λέει, «προτείνουμε αυτό και αυτό κύριοι, συμφωνείτε;». Στον ΕΣΑΚΕ απλά μαζεύονται κάθε τρεις και λίγο και συζητάνε δίχως να φέρουν κάποι αποτέλεσμα.

Άδικο δεν έχουν… Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στο μόνο που συμφώνησαν ήταν στο πειθαρχικό κομμάτι και στο να αυστηροποιηθούν οι κανονισμοί για τους παράγοντες που παρεκτρέπονται (στα άλλα δεν κατάφεραν να βρουν μια λύση) ενώ η επίσημη ανακοίνωση- στην οποία δεν αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός απουσίαζε- επισημαίνει…

«Στην σημερινή (4/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε:

* Να συγκροτηθεί επιτροπή από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο και εκπροσώπους των ΚΑΕ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ΑΕΚ και Χολαργού για διερευνητικές συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς για την εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

* Να εναρμονιστούν πιλοτικά από τη νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ οι κανονισμοί του Πρωταθλήματος με το νέο αθλητικό νόμο και να ακολουθήσουν οι παρατηρήσεις των νομικών επιτελείων των ΚΑΕ πριν διαμορφωθεί το τελικό πειθαρχικό πλαίσιο του Πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν».

Διαβάστε επίσης

«Τι να πούμε χωρίς τον Ολυμπιακό;»

«Τι να πούμε χωρίς τον Ολυμπιακό;»

Το «μήνυμα» κατέφτασε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Ο βασικός χορηγός του πρωταθλήματος – που ήταν να ανανεώσει τον Μάρτιο και φτάσαμε… Ιούνιο- βάζει άλλους «όρους παιχνιδιού» χωρίς τον Ολυμπιακό!