Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέχρι τις 30 Ιουνίου για Μπόγρη και Αγραβάνη

Μέχρι τις 30 Ιουνίου για Μπόγρη και Αγραβάνη
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 20:02

Μέχρι τις 30 Ιουνίου ο Ολυμπιακός καλείται να δει τι θα κάνει με τις οψιόν που έχουν στα συμβόλαιά τους οι Δημήτρης Αγραβάνης (σ.σ. είχε υπογράψει 2+1) και Γιώργος Μπόγρης (σ.σ. 1+1+1). Δύο περιπτώσεις που φαντάζουν πολύ δύσκολο να συνεχίσουν στο μεγάλο Λιμάνι, με τον Ντέιβιντ Μπλατ μάλιστα, σε πολλά παιχνίδια να δείχνει πως η εμπιστοσύνη του έχει χαθεί προς τα πρόσωπά τους.

Το «4-5» θα γεμίσει, θα προστεθεί αθλητικότητα (Τζέρεμι Έβανς και παίκτης τύπου Οθέλο Χάντερ αν όχι ο ίδιος), ενώ ο Ολυμπιακός έχει κλεισμένο τον Δημήτρη Κακλαμανάκη (24 ετών, 2.05μ.) που έπαιζε στο Λαύριο για 3ο σέντερ της ομάδας. Αν μείνει τελικά και ο Ζακ Λεντέι (δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση) η φροντ λάιν θα είναι αρκετά γεμάτη.

Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Μπόγρης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές με τους ίδιους και τους εκπροσώπους τους.

Διαβάστε επίσης

Μπορεί να πάει και με 8 ξένους!

Μπορεί να πάει και με 8 ξένους!

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πώς θα κινηθούν. Με περισσότερους ξένους ο Λεντέι μένει. Αν ο Μπλατ αποφασίσει πως του βγαίνει με 6, πολύ δύσκολα ο Αμερικανός θα μείνει και 2ο χρόνο στην ομάδα.