Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Αμερικανοί «υπέγραψαν» τον Έβανς στον Ολυμπιακό (pic)

Οι Αμερικανοί «υπέγραψαν» τον Έβανς στον Ολυμπιακό (pic)
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 - 19:44
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζέρεμι Έβανς που έπαιζε στην Νταρουσάφακα, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να θέλει να προσδώσει αθλητικότητα στη φροντ λάιν της ομάδας. Λέμε «βρίσκονταν» καθώς έχει επέλθει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Keith Smith από το Yahoo Sports με ένα post στο twitter αναφέρει πως ο Τζέρεμι Έβανς- ο οποίος το 2018 έπαιξε στους Ατλάντα Χοκς και στη συνέχεια πήγε στη Τουρκία και τη Νταρουσάφακα- έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Κάτι τέτοιο διαψεύδεται όμως… Ναι μεν οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά, αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές καθώς ο Έβανς θέλει πριν ολοκληρώσει τη συμφωνία να κοιτάξει τις προοπτικές που έχει (αν έχει) για το ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης

«Η Μακάμπι παρακολουθεί τον Μάντζαρη» (pic)

«Η Μακάμπι παρακολουθεί τον Μάντζαρη» (pic)

Σενάρια αναφέρουν πως η Μακάμπι παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Αν χωρίσει με τον Ολυμπιακό τότε θα μιλήσει με την πλευρά του Έλληνα γκαρντ τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Σφαιρόπουλος.

Dr. Nigel, Mr. Goss και… η 2η ευκαιρία (poll)

Dr. Nigel, Mr. Goss και… η 2η ευκαιρία (poll)

Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε ότι… κάτι καλό διαθέτει. Ο Μπλατ τον εμπιστεύεται και φαίνεται πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει στον Πειραιά. Ψηφίστε στο poll του gavros.gr!