Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παίζουμε στην Ευρωλίγκα, όλα θα πάνε καλά» (vid)

«Θα παίζουμε στην Ευρωλίγκα, όλα θα πάνε καλά» (vid)
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 01:35

Στην Ισπανία βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο WiZink Center, παρακολουθώντας από κοντά τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά των ισπανικών πλέι οφ.

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κλήθηκε να μιλήσει στον τηλεοπτικό δίκτυο Movistar, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και όλα θα πάνε καλά.

Αναλυτικά:

«Είμαι καλά. Ήταν μια περίεργη χρονιά, πολύ δύσκολη όμως θέλω και πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση και η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη για εμάς», ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τη νέα σεζόν. «Θα παίζουμε στην Ευρωλίγκα, όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε επίσης

ΕΣΑΚΕ αλά Σουρωτή by dpg;

ΕΣΑΚΕ αλά Σουρωτή by dpg;

Στον ΕΣΑΚΕ μετά το ηχηρό μήνυμα της Betshop... δεν σκάνε. Διαρρέεται πως έταξε χορηγό ο Γιαννακόπουλος και με περισσότερα λεφτά.

«Η Μακάμπι παρακολουθεί τον Μάντζαρη» (pic)

«Η Μακάμπι παρακολουθεί τον Μάντζαρη» (pic)

Σενάρια αναφέρουν πως η Μακάμπι παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Αν χωρίσει με τον Ολυμπιακό τότε θα μιλήσει με την πλευρά του Έλληνα γκαρντ τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Σφαιρόπουλος.