Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάκη χάσαμε… Η Ευρωλίγκα φταίει!

Μάκη χάσαμε… Η Ευρωλίγκα φταίει!
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 - 22:09

Τι πρέπει να κάνουμε κ. Μάκη Αγγελόπουλε, με τα απανωτά ban από τη FIBA για να βελτιώσουμε το μπάσκετ; «Να καταργηθούν τα εγγυημένα συμβόλαια της Ευρωλίγκας. Έχουν πλεονέκτημα με τα λεφτά που παίρνουν. Εκτός κι αν μας δώσουν κι εμάς». Ποιες άλλες προτάσεις έχετε; «Η Ευρωλίγκα έχει ιδιωτικοποιήσει το μπάσκετ. Κάνουν κακό στο άθλημα». Πέρα από την Ευρωλίγκα; «Θα σπάσουμε το δίπολο, θα πάρουμε τη θέση του Ολυμπιακού αλλά να καταργηθεί η Ευρωλίγκα».

Ήχησε για τα καλά η σφαλιάρα από τον Προμηθέα φίλε (του Παναθηναϊκού και του Βασιλακόπουλου) Μάκη. Ήχησε η σφαλιάρα από τον Μάκη Γιατρά- που δεν τον ξέρατε και οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ προκαλούσαν και ένταση στη συνέντευξη Τύπου με τον κόουτς των Πατρινών- μέχρι τη Βαρκελώνη. Εν τη απουσία του Ολυμπιακού, ούτε τελικούς δεν μπορείς να φτάσεις Μάκη. Θα θέλαμε να φτάσεις για να γευτείς για τα καλά την «παρέα» αλλά με την ομάδα που έχεις αχρείαστοι θα ήταν και αυτοί.

Φίλε Μάκη. Ο Προμηθέας έχει εγγυημένο συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα που σας ξεφτίλισε; Πήρε κανένα γήπεδο τσάμπα από το κράτος όπως θα πάρεις εσύ; Καλή η παραμύθα αλλά αρχίζουν και σε μυρίζονται φίλε (του Παναθηναϊκού και του Βασιλακόπουλου) Μάκη Αγγελόπουλε που τρως το ένα ban από τη FIBA (αλήθεια αυτή δεν μοίραζε λεφτά με το τσουβάλι;) πίσω από το άλλο και καταλαβαίνουν τα φούμαρα που πουλάς. Ομάδες δεν φτιάχνονται με τε ψέματα και με αγορασμένους τίτλους (έδωσες 1 εκ. για το Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ και το πήρες πίσω) ούτε με πολιτική γιατί ορέγεσαι συμβόλαιο από την Ευρωλίγκα. Κουνάς το δάκτυλο αλλά παρακαλάς για ένα συμβόλαιο που δεν θα δεις ποτέ. «Τελικό» έπαιζε η ομάδα σου με τον Προμηθέα στο γήπεδό της και μετά από απόφαση σκάνδαλο του ΑΣΕΑΔ που της έσβησε την ποινή του κεκλεισμένων και με το ζόρι μαζέψατε 4 χιλιάδες με 5 ευρώ γενική είσοδο. Μπήκες και μέσα φίλε Μάκη. Κορόιδο σε πιάσανε.

Διαβάστε επίσης

Μάκης… Μάκης Γιατράς! Τον μάθατε τώρα για τα καλά (pics)

Μάκης… Μάκης Γιατράς! Τον μάθατε τώρα για τα καλά (pics)

Ο Προμηθέας Πάτρας πέταξε εκτός τελικών πρωταθλήματος την ΑΕΚ, καθώς στον 5ο ημιτελικό κέρδισε με 85-84 στη παράταση (76-76 κ.α.) και ο Μάκης Γιατράς «απάντησε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ποιος είναι και τι ομάδα έχει.

Ο Μπόγρης στο camp του Παπαχατζή (pic)

Ο Μπόγρης στο camp του Παπαχατζή (pic)

Ο Έλληνας σέντερ θα μιλήσει σε παιδιά που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές δεξιότητες τους, να διδαχθούν τα «μυστικά» της «πορτοκαλί θεάς».

To «PBA 3on3» του Μάντζαρη ανοίγει… (pic)

To «PBA 3on3» του Μάντζαρη ανοίγει… (pic)

Το πρώτο «PBA 3on3» είναι γεγονός και ανοίγει τις πύλες του. Το camp του Βαγγέλη Μάντζαρη θα διεξαχθεί στις 21 Ιουνίου με πρωταγωνιστή φυσικά τον Έλληνα διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού.