Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπήρχε παρατηρητής στο ΑΕΚ-Προμηθέας

Δεν υπήρχε παρατηρητής στο ΑΕΚ-Προμηθέας
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 16:59

Στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού μπάσκετ ότι κι αν συμβεί δεν θα μας προκαλέσει καμία εντύπωση. Μπορεί να διεξαχθεί ας πούμε ο 5ος ημιτελικός της Basket League, αυτός που θα δώσει τη μία θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος, διόλου δηλαδή τυχαίο παιχνίδι και να μην υπάρχει στο γήπεδο παρατηρητής διαιτησίας. Το διανοείστε; Μιλάμε οι άνθρωποι είναι επιστήμονες… Είναι για βράβευση.

Αφήστε κατά μέρους όλο το παιχνίδι. Ο Λούκα Μπάνκι βγήκε και είπε πως στην τελευταία φάση της παράτασης έγινε φάουλ στον Σαντ Ρόος. Ποιον να βρουν να ρωτήσουν; Εδώ ψάχνανε τον Κώστα Μουζάκη, αυτόν είχαν βάλει για παρατηρητή διαιτησίας στο ΟΑΚΑ, και δεν τον βρίσκανε.

Και πως να τον βρουν τον άνθρωπο όταν κανείς δεν τον είχε ειδοποιήσει;

Τον πήραν τηλέφωνο μετά το ματς να δουν που είναι, μην χάθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ ο άνθρωπος και τους απάντησε «σπίτι είμαι, βλέπω το ματς». Τον περίμεναν στο ΟΑΚΑ και κανείς δεν τον είχε ενημερώσει. Είστε για βραβείο.

Διαβάστε επίσης

Τελικούς Basket League χωρίς Αναστόπουλο

Τελικούς Basket League χωρίς Αναστόπουλο

Ο ίδιος φέρεται να αισθάνεται προδομένος και ότι χρησιμοποιήθηκε. Τώρα που δεν τον έχουν ανάγκη – καθώς δεν θεωρούν ιδιαίτερης βαρύτητας και επικινδυνότητας τα ματς ΠΑΟ-Προμηθέας- τον έκαναν στην άκρη.

Η ΟΔΚΕ δημοσίευσε τον ισολογισμό της στην «Πράσινη» του Γιαννακόπουλου! (pic)

Η ΟΔΚΕ δημοσίευσε τον ισολογισμό της στην «Πράσινη» του Γιαννακόπουλου! (pic)

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον. Τι αναφέρει με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Φυσικά ο ισολογισμός είναι… θετικός. Ήρθε η ανάπτυξη όπως λέει και ο Τσίπρας. Μετά την ΚΑΕ ΠΑΟ με κέρδη και η Ομοσπονδία Διαιτητών.