Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικούς Basket League χωρίς Αναστόπουλο

Τελικούς Basket League χωρίς Αναστόπουλο
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 18:35

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές των τελικών της basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Προμηθέα Πατρών και είναι ηχηρή η απουσία από την ανάγνωση των διαιτητών του ονόματος του Παναγιώτη Αναστόπουλου.

Η ΚΕΔ έβγαλε τους διαιτητές για τους τέσσερις πρώτους τελικούς και ο «καλύτερος» Έλληνας, ο πλέον έμπειρος που έχει ακόμα έναν χρόνο για να σφυρίξει απουσιάζει. Είναι λογικό να λείπει ο Παναγιώτου καθώς είναι Πατρινός και έχουμε ομάδα της Πάτρας στους τελικούς. Τον Μάνο τον έβαλαν στον 3ο τελικό αλλά ο Αναστόπουλος δεν υπάρχει πουθενά.

Αυτός που ήταν αυτονόητος στους τελικούς πρωταθλήματος, στα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν δηλαδή, τώρα απουσιάζει. Ο ίδιος φαίνεται πως νιώθει προδομένος, καθώς φέρεται να αισθάνεται ότι χρησιμοποιήθηκε και τώρα που δεν τον έχουν ανάγκη – καθώς δεν θεωρούν ιδιαίτερης βαρύτητας και επικινδυνότητας τα ματς ΠΑΟ-Προμηθέας- τον έκαναν στην άκρη.

Διαβάστε επίσης

Και η «Πράσινη» σε ποιόν ανήκει;

Και η «Πράσινη» σε ποιόν ανήκει;

Λένε έπεσε σε λούμπα ο Ολυμπιακός. Πρόβλημα δεν είναι η οπαδική εφημερίδα. Το θέμα είναι πως ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ. Πως βρίσκονται στα δικαστήρια με τον Σχινά. Τι δεν καταλαβαίνετε;