Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιστροφή» στο ΣΕΦ για τους «ερυθρόλευκους»

«Επιστροφή» στο ΣΕΦ για τους «ερυθρόλευκους»
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 22:52
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ακούστηκε ξανά ο ήχος της μπάλας στο ΣΕΦ… Μετά τις 27 Μαΐου που ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Ντέιβιντ Μπλατ, οι «ερυθρόλευκοι» έκατσαν μερικές ημέρες και ξεκουράστηκαν, έκαναν λίγες διακοπές και κάποιοι λίγοι επισκέφτηκαν το ΣΕΦ το απόγευμα της Δευτέρας (10/6) για ατομικές προπονήσεις βελτίωσης.

Πιο συγκεκριμένα οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης, Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Σάσα Βεζένκοφ ξεκίνησαν να δουλεύουν υπό τις οδηγίες του γυμναστή του Ολυμπιακού Αντρέα Γκατζούλη και του υπεύθυνου ατομικής βελτίωσης της ομάδας Μιχάλη Καλαβρού.

Οι Πειραιώτες θα δουλέψουν πάνω στα προγράμματα τους για λίγες ημέρες στο ΣΕΦ και στη συνέχεια θα φύγουν και πάλι για διακοπές. Ο Αντρέας Γκατζούλης όπως πάντα έχει φροντίσει να προμηθεύσει ατομικά προγράμματα όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού ώστε να δουλέψουν πάνω σε αυτά την περίοδο του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Με 1 ευρώ θα το γεμίσετε;

Με 1 ευρώ θα το γεμίσετε;

Μετά το κράξιμο και τις εκατέρωθεν βολές μεταξύ Γιαννακόπουλου και οπαδών, ορίστηκε γενική είσοδος για τον 3ο τελικό… 1 ευρώ. Παρωδία. Γελάνε μαζί σας και οι δικοί σας!