Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άδειο το ΟΑΚΑ και πανό κατά Γιαννακόπουλου! (pic)

Άδειο το ΟΑΚΑ και πανό κατά Γιαννακόπουλου! (pic)
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 19:46

Επιτέλους έχουμε μπάσκετ: Τελικός πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Προμηθέα Πατρών και υπάρχει περίπου 2000 με 2500 κόσμου. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού γύρισαν τη πλάτη στην ομάδα τους και καταφανώς υποτιμούν τους τελικούς με τον Προμηθέα. Μόνο με τον Ολυμπιακό πάνε γήπεδο προκειμένου να βρίσουν τους «ερυθρόλευκους». Αφήστε που ακούγονται και πολλά για ανοικτές θύρες.

Απέναντι στον Προμηθέα Πατρών περίπου 2.000 με 2.500 έκαναν τον κόπο να πάνε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος. Λένε πως έχουν 10.000 διαρκείας και όπως καταλαβαίνετε δεν πήγαν ούτε αυτοί.

Κρέμασαν ένα πανό μάλιστα που λέει «Όχι στα ακριβά εισιτήρια. Είμαστε οπαδοί και όχι πελάτες». Δίπλα σε αυτό και άλλα πανό με τα λογότυπα των μέσων ενημέρωσης που διατηρεί ο Δ. Γιαννακόπουλος. Ένα μήνυμα με σαφέστατη αιχμή στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που βάζει ακριβά τα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ, πόσο μάλλον τώρα που λείπει ο Ολυμπιακός. Στα 25 ευρώ είχε οριστεί το φθηνότερο εισιτήριο εκ των οποίων μόλις τα 3 θα πήγαιναν στον Ερασιτέχνη.

Πόσο χασούρα θα έχουν πια; Αφού κερδοφόρα εταιρεία δηλώνουν πως είναι στους ισολογισμούς τους…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άδειο το ΟΑΚΑ και πανό κατά Γιαννακόπουλου! (pic)

Διαβάστε επίσης

Πάτησαν βάθρο οι μικροί του Ολυμπιακού (pics, vids)

Πάτησαν βάθρο οι μικροί του Ολυμπιακού (pics, vids)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό το τουρνουά Basketball υποδομών 2018-19. Οι ομάδες του Ολυμπιακού 2007 και 2008 πάτησαν βάθρο καθώς κατέλαβαν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα στον τουρνουά.