Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιαννακόπουλος για την ντροπή των οπαδών

Γιαννακόπουλος για την ντροπή των οπαδών
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 20:57

Οι κύκλοι και οι… γωνίες που πρόσκεινται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο υποστηρίζουν πως στο 3ο λεπτό του 1ου τελικού της basket League μεταξύ της ομάδας του και του Προμηθέα Πατρών, πως αποχώρησε από το ΟΑΚΑ εμφανώς εκνευρισμένος από την απουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Έκανε (ή έστειλε) μία δήλωση σε αγαπημένο του σάιτ με τον ίδιο να πηγαίνει κόντρα στα υπόλοιπα σάιτ που γράφανε για 5.000 κόσμου και να λέει ο ίδιος πως στο ΟΑΚΑ πήγαν 3.100 και είναι ντροπιαστική εικόνα.

Αναλυτικά η δήλωση του dpg αναφέρει…

«Μετά τους πανηγυρισμούς επειδή ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2 (σ.σ. εδώ γελάμε), η ομάδα σήμερα 10 Ιουνίου δίνει τον πρώτο τελικό για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και στις εξέδρες βρίσκονται 3100 φίλαθλοι. Τρεις χιλιάδες εκατό!

Κι όλα αυτά παρά την απόφαση μας να ρίξουμε τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών (σ.σ. καλά πόσο τις είχαν;).

Η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι απλά ντροπιαστική. Ναι, ντροπιαστική! Δεν υπάρχει άλλη λέξη.

Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που σήμερα γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό σε έναν τελικό πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για έναν ακόμη τίτλο, για ένα ακόμη νταμπλ, είναι και οι πρώτοι που φωνάζουν για μεταγραφές, FINAL 4, Ευρωλίγκες, Βοτανικούς και Ερασιτέχνες! Είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δείχνουν αλλά και κουνάνε το δάχτυλο!

Η σημερινή εικόνα τα λέει όλα! Δυστυχώς… Ντροπή και πάλι ντροπή!»

Διαβάστε επίσης