Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θέλω να μείνω στην ΤΣΣΚΑ»

«Θέλω να μείνω στην ΤΣΣΚΑ»
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 21:22

Το συμβόλαιο του Οθέλ Χάντερ ολοκληρώθηκε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δύσκολα φαίνεται πως θα μείνει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης καθώς φαίνεται πως θέλουν κάτι πιο φρέσκο και διαφορετικό. Τον Χάντερ έχει προσεγγίσει και ο Ολυμπιακός, ωστόσο οι οικονομικές του απαιτήσεις κρίθηκαν υπερβολικές σε συνδυασμό και με την ηλικία του.

Ο 33χρονος σέντερ μίλησε για το μέλλον του και είπε πως θα ήθελε να μείνει στην ΤΣΣΚΑ. «Τώρα που δεν είμαι συγκεντρωμένος σε αγώνες, μπορώ να μιλήσω με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ. Δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Το βλέπω από μία μεριά: Όπου με οδηγήσει ο Θεός, εκεί θα πάω. Θα ήθελα να μείνω στην ΤΣΣΚΑ. Κάτι αντίστοιχο είχα πει και στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκα, αλλά καμία φορά η ζωή στα φέρνει αλλιώς και για τον έναν ή τον άλλον λόγο, άλλαξα ομάδα. Με την ΤΣΣΚΑ πανηγύρισα την Ευρωλίγκα και δύο τίτλους στη VTB League. Εάν η ΤΣΣΚΑ θέλει να με κρατήσει, τότε θα μείνω».

Διαβάστε επίσης

Τέλος ο Πιανιτζάνι, ανέλαβε ο Μεσίνα τη Μιλάνο

Τέλος ο Πιανιτζάνι, ανέλαβε ο Μεσίνα τη Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι και την έναρξη αυτής με τον Ετόρε Μεσίνα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της αλλά και χρέη προέδρου.