Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γκόντας κατά πρώην πρόεδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ (pic)

Γκόντας κατά πρώην πρόεδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ (pic)
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 17:41

Τις δικαστικές αίθουσες θα διαβεί ο Σπύρος Γκόντας ο οποίος κινείται κατά του Χαράλαμπου (Μπάμπη) Καραμανλή, που διατέλεσε πρόεδρος στην ΚΑΕ ΑΕΚ και τον τελευταίο καιρό λειτουργεί και «τρέχει» το blog «Γκρίζοι Λύκοι», το οποίο ασχολείται κυρίως με θέματα της διαιτησίας, την ΟΔΚΕ, τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ.

Ο Σπύρος Γκόντας ανέβασε στο twitter που διατηρεί μία φωτογραφία με έναν φάκελο όπου αναγράφεται το όνομα του πρώην προέδρου της ΑΕΚ και του σάιτ με το εξής μήνυμα: «Σε θέλω σκληρό και μέχρι το τέλος… Μην βάλεις και εσύ τα κλάματα σαν κάποιους γνωστούς μου».

Προφανώς ο Σπύρος Γκόντας αναφέρετε στον Στέλιο Συμεωνίδη (πρόεδρος της ΚΕΔ) και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο που μετά τις περσινές μηνύσεις και την σύλληψη το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έβαλαν τα κλάματα. Σίγουρα δεν μπορεί να εννοεί τον Κώστα Κορομηλά για τον οποίο αρκετοί λένε ότι πρόλαβε και διέφυγε από το παράθυρο.

Ο λόγος τώρα που ο Σπύρος Γκόντας έχει κινηθεί δικαστικά όπως φαίνεται κατά του Μπάμπη Καραμανλή, προφανώς είναι για αναρτήσεις του για τον διεθνή διαιτητή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γκόντας κατά πρώην πρόεδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ (pic)

Διαβάστε επίσης