Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πιτίνο: «Χρειαζόμαστε τον Ολυμπιακό»

Πιτίνο: «Χρειαζόμαστε τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 21:05

Μπορεί να μην αρέσουν τα λόγια του στους φίλους του Παναθηναϊκού και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αλλά ο Ρικ Πιτίνο για πολλοστή φορά είπε αυτό που νιώθει και βλέπει. Χαρακτηρίζει λάθος την ενέργεια του Ολυμπιακού, αλλά είναι… πρωτάρης στην Ελλάδα- ούτως ή άλλως κανείς δεν τον πληροφόρησε πως διεξάγονται τελικοί για πρώτη φορά χωρίς τον Αναστόπουλο μετά από χρόνια- και προσθέτει πως όλοι χρειάζονται τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Πάτρα όπου ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 στους τελικούς απέναντι στον Προμηθέα, ο Ρικ Πιτίνο είπε στην ΕΡΤ…

«Ο Ολυμπιακός έκανε ένα μεγάλο λάθος με ότι έκανε. Έπρεπε να τελειώσουν την χρονιά και μετά να παλέψουν για ότι ήθελαν. Αλλά αυτή είναι ή άποψη του Ρικ Πιτίνο και όχι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όλες οι ομάδες της κατηγορίας χρειαζόμαστε τον Ολυμπιακό, έπρεπε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και να πολεμήσουμε. Μέσα στο παρκέ θέλουμε να νικήσουμε ο ένας τον άλλον, αλλά έξω από αυτό πρέπει να είμαστε μαζί. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να πει ότι έκανε λάθος και να γυρίσει. Έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνους, τους χρειαζόμαστε στην Basket League και δεν είμαι Έλληνας και το λέω αυτό!».

Στη συνέχεια για το ότι αντίπαλος είναι ο Προμηθέας και όχι ο Ολυμπιακός: «Η μόνη ομάδα που ξέρω είναι ο Ολυμπιακός, γιατί αυτό μου έλεγε ο κόσμος. Ο Προμηθέας έχει πολύ καλό προπονητή, παίζει σκληρά και αυτό μπορώ να κρίνω. Είμαι εντυπωσιασμένος από τον προπονητή και τους παίκτες».

Διαβάστε επίσης