Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά από 9 σερί χρόνια τελικοί χωρίς Αναστόπουλο!

Μετά από 9 σερί χρόνια τελικοί χωρίς Αναστόπουλο!
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 22:06

Δύο είναι οι ηχηρές απουσίες από τους τελικούς της Basket League. Του Ολυμπιακού- για τον οποίο ρωτάνε συνέχεια μετά από κάθε τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Προμηθέα και του Παναγιώτη Αναστόπουλου.

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, η επιλογή ήταν δική του. Καθαρά δική του. Γροθιά στο μαχαίρι. «Δεν κατεβαίνω, παίξτε μόνοι σας». Απλά, ξάστερα και παντελονάτα. Και άστους να τον παρακαλάνε και να μην πατάει ψυχή στο γήπεδό τους.

Η περίπτωση του Έλληνα διαιτητή όμως είναι διαφορετική. Δεν τον έβαλαν να σφυρίξει στους τελικούς. Πολλοί λένε «σαν τα λεμόνια που τα στύβεις μέχρι να ξεζουμιστούν και μετά τα πετάς». Όχι, ο Αναστόπουλος δεν είναι λεμόνι. Χρειάστηκε στα «ζωής ή θανάτου» ματς της 3ης θέσης με φόντο το… απόλυτο τίποτα, μεταξύ ΑΕΚ και Περιστερίου. Εκεί αποφάσισαν ότι είναι χρήσιμος και όχι σε τελικούς πρωταθλήματος.

Η απουσία του ηχηρή. Μετά από 9 χρόνια και ο «Πάκης» δεν σφυρίζει στους τελικούς πρωταθλήματος. Από το 2009-10 εκεί. πάντα πιστός, ορκωτός όποτε τον χρειάστηκαν. Έκανε το αγροτικό του από το 2005-06 και 2007-07 και από 2009-10 σερί στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Τύφλα να έχει ο Νίκος Αναστόπουλος μπροστά του.

Διαβάστε επίσης

Στο «Galis 3on3» ο Αγραβάνης!

Στο «Galis 3on3» ο Αγραβάνης!

Ο 25χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, αποδέχθηκε το κάλεσμα των διοργανωτών και θα μεγαλώσει την παρέα των φιλοξενούμενων του σπουδαίου τουρνουά, που φέρει την υπογραφή του Νίκου Γκάλη.

Πιτίνο: «Χρειαζόμαστε τον Ολυμπιακό»

Πιτίνο: «Χρειαζόμαστε τον Ολυμπιακό»

Μετά από κάθε παιχνίδι στους τελικούς της Basket League για τον... Ολυμπιακό μιλάνε και ο Πιτίνο το είπε ξεκάθαρα πως το ελληνικό πρωτάθλημα χρειάζεται τους "ερυθρόλευκους"!