Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκδικάζονται στο ΑΣΕΑΔ οι προσφυγές του Ολυμπιακού

Εκδικάζονται στο ΑΣΕΑΔ οι προσφυγές του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 16:18
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών εκδικάζεται το απόγευμα της Πέμπτης (13/06) στις 17:00 η δεύτερη προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της παράνομης επικύρωσης της βαθμολογίας της Α1 από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Ο Ολυμπιακός είχε καταφύγει στην συγκεκριμένη προσφυγή, καθώς είχε επικυρωθεί η βαθμολογία, δίχως ο ΕΣΑΚΕ να αναμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ από την πρώτη προσφυγή που είχαν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει και 3η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ (σ.σ. μόνο για την 1η έχει βγει απόφαση και η οποία δεν έγινε δεκτή) κατά της πρωτόδικης απόφασης της Αθλητικού Δικαστή, με την οποία υποβιβάζει τον Ολυμπιακό στην Α2 κατηγορία.

Οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει να εκδικαστούν μαζί, την ίδια ημέρα, οι δύο προσφυγές τους και μένει να δούμε αν θα εφαρμοστεί το αίτημά τους, από τον δικαστή του ΑΣΕΑΔ.

Στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών θα παραστεί από πλευράς Ολυμπιακού ο δικηγόρος της ΚΑΕ Λάμπρος Αδάμος.

Διαβάστε επίσης

Στο «Galis 3on3» ο Αγραβάνης!

Στο «Galis 3on3» ο Αγραβάνης!

Ο 25χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, αποδέχθηκε το κάλεσμα των διοργανωτών και θα μεγαλώσει την παρέα των φιλοξενούμενων του σπουδαίου τουρνουά, που φέρει την υπογραφή του Νίκου Γκάλη.