Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ!

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ!
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 - 19:05
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Παρουσία εκπροσώπων, όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και των ομάδων της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League και φυσικά του ΕΣΑΚΕ, εκδικάστηκαν οι προσφυγές του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, το απόγευμα της Πέμπτης (13/06). Η πρώτη για την παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας και η δεύτερη για κατά της πρωτόδικης απόφασης της αθλητικού δικαστού του ΕΣΑΚΕ.

Ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του Λάμπρο Αδάμο, ζήτησε προθεσμία ώστε να υποβάλει τα υπομνήματα στο φάκελο του (την Τρίτη 18/06) και αναμένει τις αποφάσεις από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Αποφάσεις οι οποίες μόνο αυτές- και όχι η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος- μπορούν να του επιτρέψουν την παραμονή του στην Α1.

Την εκδίκαση της πρώτης προσφυγής – για την επικύρωση της βαθμολογίας- παρακολούθησαν και οι εκπρόσωποι των ΕΣΑΚΕ, Παναθηναϊκού, Προμηθέα, Περιστερίου και ΑΕΚ, καθώς όπως καταλαβαίνετε η απόφαση μπορεί να ανατρέψει δεδομένα και αποτελέσματα στα πλέι οφ, ενώ στη δεύτερη έμεινε μόνο αυτός του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αίτημα παράστασης και για τις δύο προσφυγές του Ολυμπιακού. Τόσο για την επικύρωση της βαθμολογίας που έχει έννομο συμφέρον, όσο και για την πρωτόδικη ποινή από την Αθ. δικαστή του ΕΣΑΚΕ, στην οποία δεν έχει έννομο συμφέρον. Να δούμε αν θα γίνουν δεκτές από το ΑΣΕΑΔ και παραστεί στο μέρος της εκδίκασης των προσφυγών την ερχόμενη Τρίτη.

Διαβάστε επίσης

«Στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί κανόνες στη διαιτησία που δεν ακολουθούνται»

«Στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί κανόνες στη διαιτησία που δεν ακολουθούνται»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κεστούτις Κεμζούρα! Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στα όσα έγιναν φέτος στον Ολυμπιακό, με την αποχώρηση της ομάδας, τη διαιτησία, τη φυγή του Αξέλ Τουπάν…

Break η Εφές και 2-1 επί της Φενέρ

Break η Εφές και 2-1 επί της Φενέρ

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κέρδισε με άνεση στην Ulker Sport με 74-57 και πήρε προβάδισμα στη σειρά των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος επί της Φενέρ για την κατάκτηση του τίτλου, μετά το 2009.

Καρέ ομάδων για Τολιόπουλο (pic)

Καρέ ομάδων για Τολιόπουλο (pic)

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων έχει προσελκύσει ο Βασίλης Τολιόπουλος. Λιθουανία, Ισπανία, Αθήνα, Πάτρα είναι μερικοί από τους προορισμούς που μπορεί να επιλέξει.