Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λιόλιος που «θα έφευγε όπως ο Ολυμπιακός» βραβεύτηκε από dpg

Ο Λιόλιος που «θα έφευγε όπως ο Ολυμπιακός» βραβεύτηκε από dpg
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 - 23:06

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Κάποια πράγματα, όσο κι αν θέλουμε να στρίψουμε το κεφάλι από την άλλη πλευρά, μας… προκαλούν και φέρνουν αναγούλα. Ο πρόεδρος του Προμηθέα ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Πάτρας και μακάρι να συνεχίσουν, σε όλα τα Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ ήταν λάβρος.

Μιλούσε για διαλυμένο μπάσκετ, για το κουμάντο που γίνεται στη διαιτησία και είχε πει και την ατάκα που δύσκολα θα ξεχαστεί «Ξέρετε πόσες φορές είχα σκεφτεί να φύγω από το παιχνίδι; Ο Ολυμπιακός είχε τη δύναμη να το κάνει εγώ δεν την έχω».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε λοιπόν –όλοι ξέρουν το γιατί- τον Λιόλιο. Όλο χαμόγελο, δώσανε τα χέρια, σα να μην τρέχει τίποτα. Όλοι μάγκες και επαναστάτες αλλά το κεφάλι… σκυμμένο. Ο Γιαννακόπουλος από την άλλη εν ολίγοις βράβευσε και επιβράβευσε τη στάση του Ολυμπιακού. Αυτά ήθελε να κάνει και ο Λιόλιος αλλά όπως είχε πει «δεν έχει τη δύναμη του Ολυμπιακού».

Θυμηθείτε τα λεγόμενα του Λιόλιου στις 5 Μαρτίου

«Συμφωνώ απολύτως με τον κ. Ταρνατώρο. Το πρωτάθλημα και το ελληνικό μπάσκετ έχουν διαλυθεί. Πάμε τώρα να κάνουμε πασαλείμματα. Είχε πει πριν δυο τρεις μήνες αν είστε ευχαριστημένοι με τη διαιτησία και δεν μίλησε κανένας. Εμείς βάζουμε λεφτά και άλλοι κάνουν κουμάντο. Το σήμα πήγαμε να αλλάξουμε και έπρεπε να πάρουμε έγκριση από την Ομοσπονδία. Και δεν μας άφησε. Υπάρχουν 120 διαιτητές αξιολογημένοι στην Α1 και σφυρίζουν 30-40 για να ορίζει η ΚΕΔ η οποία δεν πληρώνεται. Ξέρετε πόσες φορές είχα σκεφτεί να φύγω από το παιχνίδι; Ο Ολυμπιακός είχε τη δύναμη να το κάνει εγώ δεν την έχω».

Διαβάστε επίσης

Περιμένει την απάντηση του Τζέρεμι Έβανς

Περιμένει την απάντηση του Τζέρεμι Έβανς

Ο Αμερικανός φόργουορντ εξαντλεί τις πιθανότητές του για να βρει κάτι στο ΝΒΑ και οι «ερυθρόλευκοι» σύντομα αναμένουν την οριστική του απάντηση, ώστε να υπογραφεί η συμφωνία.