Ντουντούκα
Σσσσσς... Έχει Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ρε παιδιά εκεί στον ΠΑΟ!

Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ρε παιδιά εκεί στον ΠΑΟ!
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 17:59

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι τα θεματάκια τους τα έχουν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Είτε αυτά έχουν να κάνουν με ορθογραφία και την αλήθεια, είτε με καταμέτρηση τίτλων και χρημάτων! Από τη στιγμή που δεν είναι σε θέση να απαντήσουν για την ακριβή ημερομηνία ίδρυσης ή ακόμα περισσότερο για το αν είναι 37 ή 38 τα πρωταθλήματα στο μπάσκετ, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει πρόβλημα σε άλλα πολύ πιο σοβαρά θέματα. Γιατί, στα πρωταθλήματα άντε και κάνεις καλαμπούρι και γελάς όταν ανακαλύπτουν ένα τουρνουά της ΧΑΝ του ΄21 και το βαφτίζουν από πέρσι «πρωτάθλημα». Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με μετοχολόγια, με εφορίες και λεφτά που πρέπει να φαίνονται στο κράτος, τότε υπάρχει θέμα και μάλιστα χοντρό.

Να γίνουμε πιο κατανοητοί για να μη σας κουράζουμε; Βγαίνει δημόσια ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου και μιλάει από καρδιάς. Ένας άνθρωπος ειλικρινής όπως έχει δείξει, που δεν φοβάται να πει πράγματα και αυτό που είναι να πει θα το πει κι ας το «μεταφράζουν» ως… πλακίτσα.

Ο Αμερικανός λοιπόν λέει αυτολεξεί: «Είπα στον Δημήτρη (σ.σ. Γιαννακόπουλο). Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί βγάζεις 10-12-13 εκατομμύρια δολάρια από την τσέπη σου και τα χάνεις; Δεν βγάζει νόημα. Είναι τρελό. Πρέπει να σε δει γιατρός». Ο Γιαννακόπουλος όχι μόνο δεν το διέψευσε αλλά είπε πως το κάνει για την κληρονομιά που άφησε ο πατέρας του, για τους οπαδούς που είναι πιο πάνω από τη ζωή του κτλ.

Ο γιατρός (μαζί με τον εφοριακό, με λογιστή και ίσως και με ΣΔΟΕ) έρχεται για μας... Γιατί τον χρειαζόμαστε τελικά εμείς. Μας συγχωρείτε αλλά πως ΧΑΝΕΙ 10-12-13 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από τη στιγμή που τα τελευταία 5 χρόνια είναι ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ Ανώνυμη Εταιρεία; Τους ισολογισμούς δεν τους έχουν δείξει στον Πιτίνο; Κακώς… Θα έπρεπε… Ο Παναθηναϊκός κ. Πιτίνο είναι κερδοφόρα επιχείρηση. Δεν χάνει λεφτά. Βγάζει λεφτά. Έχει έσοδα. Μιλάνε τα επίσημα έγγραφα που δημοσιεύει κάθε χρόνο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα τελευταία 5 έτη! Βγάζει κέρδος. Δεν χάνει λεφτά. Είναι η μοναδική ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα, από τότε που γεννήθηκε το άθλημα στη χώρα μας που είναι ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ επιχείρηση.

Ο Ρικ Πιτίνο έκανε ακόμα ένα φάουλ… Δεν φταίει ο άνθρωπος βέβαια, απλά έχει μια διαφορετική πληροφόρηση. Δεν είναι αναγκασμένος να γνωρίζει από τίτλους ιδιοκτησίας και σε ποιον πραγματικά ανήκουν οι μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Γιατί τις μετοχές τις κατέχει ο Μάνος Παπαδόπουλος από την μεταβίβαση που έγινε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Μάνος μάλιστα που ξεκίνησε μάνατζερ στον Παναθηναϊκό- δεν ήταν ούτε εφοπλιστής, ούτε βιομήχανος αλλά ένας απλός υπάλληλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός- έγινε αντιπρόεδρος και στη συνέχεια πρόεδρος κατέχοντας το μετοχικό πακέτο της «πράσινης» ΚΑΕ, είχε παρουσιάσει ένα πλάνο τριετίας που αναδείκνυε ότι άντεχε να σηκώσει το βάρος. Άρα… τα λεφτά τα βάζει ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Θα πει κανείς… Για καθίστε ρε παιδιά εκεί στο gavros.gr. Μόνο καχύποπτοι είστε με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να τα δίνει αυτά τα 10-12-13 εκατομμύρια που λέει ο Πιτίνο σε μορφή χορηγίας. Συμφωνούμε… Μόνο που θα πρέπει να ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. Με χαρτιά, με επίσημα έγγραφα κατατεθειμένα στην εφορία, με πλήρη διαφάνεια. Να τα δούμε. Πως, πόσο και με πιο τρόπο χορηγήθηκαν. Να εμφανιστούν. Δεν μπορεί να είναι κρυφά και μαύρα. Θα φαίνονται στην εφορία. Δεν μπορεί το κράτος να είναι μπουρδέλο, όπως είχε πει πρόσφατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ρε παιδιά εκεί στον ΠΑΟ!

Διαβάστε επίσης