Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανοικτή επιταγή της ΤΣΣΚΑ σε Σλούκα»

«Ανοικτή επιταγή της ΤΣΣΚΑ σε Σλούκα»
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - 17:51

Το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ για τον Κώστα Σλούκα ήταν γνωστό. Έφυγε ο Ντε Κολό, μάλλον δεν θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Σέρτζιο Ροντρίγκες που αναγράφει 3 εκ. ευρώ και στη Μόσχα θέλουν top-class γκαρντ δίχως να φεύγει από το κάδρο και ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Η τούρκικη Milliyet αναφέρει πως η ΤΣΣΚΑ θα δώσει «ανοικτή επιταγή» (υπερβολικό ίσως) στον Κώστα Σλούκα τη στιγμή που ο Ολυμπιακός του δίνει 1,6 εκ. ευρώ ετησίως, η Φενέρ 1,8 εκ. και η Μπαρτσελόνα 2 εκ. ευρώ.

Η Milliyet αναφέρει πως η Φενέρ φαίνεται να έχει προβάδισμα στη κούρσα μέχρι στιγμής τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει καταθέσει τη χαμηλότερη προσφορά (5 εκ. μέχρι το 2022) αλλά ο Σλούκας που έχασε πρόσφατα τον πατέρα του θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης

«Μπλαουγκράνα ο Σλούκας»; (pic)

«Μπλαουγκράνα ο Σλούκας»; (pic)

Ισπανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου της τελευταίας στιγμής, ο Κώστας Σλούκας θα φορά τα «μπλαουγκράνα» της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν.

Ο Μ. Αγγελόπουλος «καπελώνει» την Original

Ο Μ. Αγγελόπουλος «καπελώνει» την Original

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ «απάντησε» απ’ έξω- απ’ έξω στους οργανωμένους για την επιλογή του Ηλία Παπαθεοδώρου και στην ουσία τους… προσπέρασε κλείνοντας τα αυτιά του.

Τέλος ο Ντε Κολό από την ΤΣΣΚΑ

Τέλος ο Ντε Κολό από την ΤΣΣΚΑ

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αποχαιρέτησαν τον Γάλλο γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και δη τη Ρεάλ Μαδρίτης.