Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σλούκας θα συνεχίσει στην ομάδα μας»

«Ο Σλούκας θα συνεχίσει στην ομάδα μας»
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 - 19:00

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται με τη πλάτη στον τοίχο στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος καθώς αν ηττηθεί μία φορά ακόμα χάνει το πρωτάθλημα από την Εφές, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας έχουν στο μυαλό τους και την ανανέωση του Κώστα Σλούκα.

Μίλησε γι αυτό ο team manager της Φενέρ, ο Τσενγκ Ρεντά, λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αναντολού Εφές. Πιστεύω πως ο Κώστας είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε. Οι οπαδοί της ομάδας μας τον λατρεύουν. Ο Κώστας παραμένει στην ιδιοκτησία της Φενέρμπαχτσε και πιστεύω πως θα συνεχίσει στην ομάδα μας την καριέρα του. Δεν βλέπω κάτι το αρνητικό για να φύγει. Είμαστε σε επικοινωνία μαζί του».

Για τις προτάσεις που έχει από άλλες ομάδες ο Σλούκας, ο Τσενγκ Ρεντά σχολίασε: «Δεν γνωρίζω κάτι για τις προτάσεις των άλλων ομάδων. O πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει εδώ. Κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει αυτή την ομάδα ζωντανή. Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας και να ζήσει την εμπειρία νέων πρωταθλημάτων».

Διαβάστε επίσης

Όλα για όλα ο Ολυμπιακός για Σλούκα!

Όλα για όλα ο Ολυμπιακός για Σλούκα!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την προσφορά τους στον Έλληνα διεθνή γκαρντ στα 5,5 εκ. ευρώ συνολικά για τρία χρόνια, δείχνοντας ξανά πόσο τον θέλουν πίσω.

Ο Μιλουτίνοφ στο Summer Camp 2019! (pics+vid)

Ο Μιλουτίνοφ στο Summer Camp 2019! (pics+vid)

Ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων» απάντησε με χαμόγελο σε όλες τις ερωτήσεις των εκκολαπτόμενων αθλητών, έπαιξε μαζί τους και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα!