Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επελέγη από τους Κινγκς ο Μαρίνκοβιτς

Επελέγη από τους Κινγκς ο Μαρίνκοβιτς
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 - 11:42

Δυσκολεύει η περίπτωση του Βάνια Μαρίνκοβιτς για τον Ολυμπιακό. Οι Σακραμέντο Κινγκς επέλεξαν τον 22χρονο Σέρβο γκαρντ-φόργουορντ στην τελευταία θέση του ντραφτ, δηλαδή στο Νο60.

Ο Μαρίνκοβιτς, που παίζει στις θέσεις «2» και «3», δεσμεύεται με την Παρτιζάν, αλλά έχει ένα buy out 300.000 ευρώ. Πλέον τα δικαιώματά του για το ΝΒΑ ανήκουν στους Κινγκς και για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει αρχικά η ομάδα του Σακραμέντο να προτιμήσει να τον αφήσει στην Ευρώπη και αφετέρου να συμφωνήσει με την Παρτιζάν.

Παράλληλα πρέπει να θυμίσουμε ότι στους Κινγκς τζένεραλ μάνατζερ είναι ο Βλάντε Ντίβατς και διευθυντής διαχείρισης και εξέλιξης παικτών ο Πέτζα Στογιάκοβιτς. Με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εξέλιξη του νεαρού άσου στο NBA.

Διαβάστε επίσης

Ο Μάντζαρης στο Summer Camp! (vid)

Ο Μάντζαρης στο Summer Camp! (vid)

H πρώτη εβδομάδα της πρώτης περιόδου του Summer Camp των ακαδημιών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή (21/6) παρουσία του διεθνούς γκαρντ...

Πάει στις Σέρρες ο Ζευγαράς!

Πάει στις Σέρρες ο Ζευγαράς!

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού θα κλήθηκε από την εθνική μας ομάδα μπάσκετ Εφήβων για προετοιμασία, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα…