Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλει Σλούκα και Παπανικολάου η Μακάμπι»

«Θέλει Σλούκα και Παπανικολάου η Μακάμπι»
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 - 15:50

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, φέρονται να βρίσκονται οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «medium.com», ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να προσθέσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του «λαού».

«Η Μακάμπι σκοπεύει να καταθέσει πρόταση τόσο για τον Κώστα Σλούκα, όσο και για τον Κώστα Παπανικολάου. Έχει γίνει ήδη πρόταση για τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 του μήνα. Μάλιστα, του έχει προταθεί συμβόλαιο δύο ετών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα για τον Σλούκα.

Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου γίνεται η εξής αναφορά: «Για τον Παπανικολάου η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. Η Μακάμπι ενδιαφέρεται αρκετά για τον παίκτη. Ο προπονητής Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο παίκτης έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Αλλά ο Παπανικολάου, σε αντίθεση με τον Σλούκα, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Ωστόσο το μέλλον του θεωρείται αβέβαιο».

Διαβάστε επίσης

Διατήρησε τα σκήπτρα της η Ρεάλ

Διατήρησε τα σκήπτρα της η Ρεάλ

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν εκτός έδρας με 74-68 της Μπαρτσελόνα και κατέκτησαν για 2η σερί σεζόν τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος και συνολικά για 5η φορά τα τελευταία 7 χρόνια.