Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω να μείνω και να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου»

«Θέλω να μείνω και να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου»
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 - 20:21

Τη μεγάλη του επιθυμία να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην Ρόδο, συμμετέχοντας σε «3 on 3» προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και στο πλαίσιο αυτού ρωτήθηκε και για το μέλλον του.

Ο Αγραβάνης, λοιπόν, επισήμανε ότι νιώθει οικογένειά του τον Ολυμπιακού και θα ήθελε να συνεχίσει να προσφέρει ότι μπορεί στην ομάδα της καρδιάς του, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Έλληνας φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες για έναν ακόμη χρόνο, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει τη δυνατότητα μέχρι το τέλος του μήνα να μην ενεργοποιήσει την οψιόν του συμβολαίου του και να τον αφήσει ελεύθερο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά τόνισε:

«Εμείς κάνουμε μεταβατικές προπονήσεις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ κανονικά. Τώρα πήραμε άδεια για να έρθουμε εδώ πέρα. Εγώ έχω συμβόλαιο για του χρόνου Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένειά μου. Ελπίζω να μείνω αλλά θα το μάθουμε. Είμαι και απολύτως υγιής επιτέλους και πραγματικά θέλω να μείνω και να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου».

Διαβάστε επίσης

«Ζήτησε να φύγει ο Γκος» (pic)

«Ζήτησε να φύγει ο Γκος» (pic)

Σύμφωνα με Λιθουανό δημοσιογράφο ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις, ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Νέα θετικά μηνύματα για Μιλουτίνοφ

Νέα θετικά μηνύματα για Μιλουτίνοφ

Δημοσίευμα από την Αμερική τονίζει ότι οι Σαν Αντόνιο Σπερς είναι δύσκολο να φέρουν στο NBA τον σέντερ του Ολυμπιακού, λόγω του περιορισμένου χώρου του ρόστερ τους.