Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στρέλνιεκς και Πιέρια Χένρι καλοβλέπει η Βαλένθια!

Στρέλνιεκς και Πιέρια Χένρι καλοβλέπει η Βαλένθια!
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 - 18:56

Ο Chechu Mulero είχε σταμπάρει τον Γιάνις Στρέλνιεκς από την εποχή που βρίσκονταν στην… Μπουντιβέλνικ. Πριν πάει στη Γερμανία και τη Μπάμπεργκ. Ο τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια αυτή τη φορά θέλει να υπογράψει τον Λετονό, ωστόσο όπως αναφέρει το SuperDeporte, οι «νυχτερίδες» έχουν απέναντι τους για την υπογραφή του, τον Παναθηναϊκό και την Κίμκι.

Ο Στρέλνιεκς μένει και επίσημα ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από τον Ολυμπιακό και ο μοναδικός ενδοιασμός που έχουν οι Ισπανοί είναι ο τραυματισμός του και η πορεία της αποθεραπείας του.

Η Βαλένθια έχει έτοιμη πρόταση για 2 σεζόν για τον Στρέλνιεκς αλλά πρώτα θα κοιτάξει και τα άλλα πλάνα της.

Είναι γνωστό ότι στη Βαλένθια θα ήθελαν τον Νάντο Ντε Κολό, αλλά εμπόδιο δεν είναι μόνο το ΝΒΑ, αλλά και τα λεφτά που θα ζητήσει (σε αντίθεση με τη Ρεάλ που μπορεί να τα δώσει), ενώ «ακριβός» λογίζεται και ο Ερτέλ αν μείνει εν τέλει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα.

Οι «νυχτερίδες» καλοκοιτάνε και τον MVP της ισπανικής Λίγκας Νίκολα Λαπροβίτολα, ο οποίος συλλέγει προσφορές και στη συνέχεια θα αποφασίσει.

Στη λίστα της Βαλένθια υπάρχει ακόμα ένα δυνατό όνομα για τα γκαρντ της. Ο Πιέρια Χένρι που έμεινε ελεύθερος από την Ούνιξ Καζάν. Οι «νυχτερίδες» επιστρέφουν στην Ευρωλίγκα και θέλουν να παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης

Αποφασίζει για Αγραβάνη και Μπόγρη!

Αποφασίζει για Αγραβάνη και Μπόγρη!

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιήσουν και θα επισημοποιήσουν τις αποφάσεις τους για τους δύο Έλληνες ψηλούς, οι οποίοι δύσκολα θα μείνουν στον Πειραιά.

«Ανοίγει» το Camp των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

«Ανοίγει» το Camp των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τους φίλους της ομάδας να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, να μάθουν από τους προπονητές του Ολυμπιακού και φυσικά να περάσουν ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές.