Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γιαννακόπουλος ζητάει από τον κόσμο «σε καιρούς ανέχειας να βάλει το χέρι στη τσέπη»

Ο Γιαννακόπουλος ζητάει από τον κόσμο «σε καιρούς ανέχειας να βάλει το χέρι στη τσέπη»
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 - 21:22

Σεπτέμβριος του ΄11 και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω της εφημερίδας «Πράσινη» στηλιτεύει την ενέργεια των Πατέρα και Καραχάλιου να δημιουργήσουν στον Παναθηναϊκό Εταιρεία λαϊκής Βάσης. Ξέρετε… Να γίνουν μέλη, να καταβάλουν ένα χρηματικό ποσό ώστε να συμβάλλουν στον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πέραν του έκρυθμου, ατίθασου και εκρηκτικού χαρακτήρα του (αλλά μετά ζητάει συγνώμη οπότε όλα είναι εντάξει) διακρίνεται και για τον λόγο του ο οποίος είναι συμβόλαιο, κατακρίνει αυτή την πρόταση/ ενέργεια των Πατέρα-Καραχάλιου και τονίζει με πηχυαίους τίτλους.

«Πάλι ο κόσμος σε καιρούς ανέχειας θα κληθεί να βάλει το χέρι στη τσέπη»!

«Ζητούν εκατομμύρια από τις πράσινες καρδιές».

Η πρώτη κίνηση στον Ερασιτέχνη που έκανε ήταν να βάλει κάρτες μέλους για να μαζέψει λεφτά. Αυτός που ανεβάζει στο instagram τα τούβλα με τα μοβ στο γραφείο του. Ο αριθμός είναι τριψήφιος και ο ίδιος τον χαρακτήρισε ντροπιαστικό.

Ζήτησε ευθαρσώς σήμερα (28 Ιουνίου) 20 εκ. ευρώ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού βάζοντάς τους και τη θηλιά στο λαιμό πως αν δεν μαζευτούν σε έναν χρόνο θα φύγει από το μπάσκετ.

Κοίτα να δεις που ο Γιαννακόπουλος θα μείνει στη συνείδηση των Παναθηναϊκών όπως ο Πατέρας.

Διαβάστε επίσης

Κέβιν Πάντερ: Ένας γνήσιος σκόρερ (vids)

Κέβιν Πάντερ: Ένας γνήσιος σκόρερ (vids)

Ο 26χρονος από το Μπρονξ έχει τρόπους να βάλει τη μπάλα στο καλάθι. Αυτό ξέρει να κάνει και το κάνει καλά. Πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο και στην Ευρωλίγκα.