Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Μπαρτσελόνα μιλάει με Μίροτιτς

Η Μπαρτσελόνα μιλάει με Μίροτιτς
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 19:08

Πολύ δυνατά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι η Μπαρτσελόνα. Έχει ήδη υπογράψει τον Κόρι Χίγκινς (ΤΣΣΚΑ) και τον Μπράντον Ντέιβις (Ζαλγκίρις), ανανέωσε με τον Τόμας Ερτέλ και πλέον όπως αποκαλύπτει η καταλανική Sport βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Νίκολα Μίροτιτς για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Μίροτιτς, τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε ανταλλαγή από τη Νέα Ορλεάνη στους Μπακς. Ο 28χρονος Μαυροβούνιος (2.08μ. πάουερ φόργουορντ με ισπανικό διαβατήριο είναι πολύ θετικός, όπως τονίζει το δημοσίευμα να παίξει στην Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι από το 2010 μέχρι το 2014 έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πήγε στη συνέχεια στο ΝΒΑ και τους Σικάγο Μπουλς και εν συνέχεια στη Νέα Ορλεάνη.

Διαβάστε επίσης

Οι επόμενες κινήσεις του Μπλατ!

Οι επόμενες κινήσεις του Μπλατ!

Ο Ολυμπιακός μετά τον Πάντερ, συζητάει με τον Μπράντον Πολ (για το 2-3) και πηγαίνει προσεκτικά και με τακτική για τον «άσο». Ουοναμέικερ και Τεόντοσιτς μένουν στη λίστα. Δευτέρα ανακοινώνεται ο Κόνιαρης.

Αφήνει Έβανς και πάει γι άλλα…

Αφήνει Έβανς και πάει γι άλλα…

Ο Αμερικανός ζήτησε χρόνο για να δει τις πιθανότητες που έχει για το ΝΒΑ, ωστόσο οι μέρες πέρασαν και στον Ολυμπιακό δεν θα κάτσουν να περιμένουν πότε κι αν βρει ομάδα στο ΝΒΑ ο Τζέρεμι Έβανς.