Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δικαίωση των Αγγελόπουλων, το ΑΦΜ και οι κωλοτούμπες!

Η δικαίωση των Αγγελόπουλων, το ΑΦΜ και οι κωλοτούμπες!
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 20:59

Κάπου έχουν παρερμηνευτεί πολλά και καλό είναι να εξηγήσουμε και πάλι ορισμένους βασικούς άξονες της κατεύθυνσης που χάραξαν οι Αγγελόπουλοι από τις 13 Φεβρουαρίου και έπειτα.

Εν πρώτοις, να βγει ένας να πει σε τι οι Αγγελόπουλοι φάνηκαν ανακόλουθοι. Προσέξτε: Δεν θα βάλουμε μέτρο σύγκρισης τον Δ. Γιαννακόπουλο ο οποίος δεν έχει κρατήσει και καμία άποψη/στάση σταθερή. Οι Αγγελόπουλοι που και σε τι φάνηκαν ανακόλουθοι; Υπάρχει κάποιος να μας πει;

Ότι είπαν το τηρούν. Ότι κάνουν το στηρίζουν. Γι αυτό και είναι αποκυήματα της φαντασίας (αλήθεια ποιο σάιτ το έβγαλε αυτό;) τα περί εξαγοράς ΑΦΜ των ομάδων που βγάζουν τη θέση τους στην Α1 σε πλειστηριασμό.

Δεν έχουν καταλάβει κάτι… Βασικά, δεν θέλουν να το καταλάβουν γιατί πιστεύουν ότι αυτό τους βολεύει στην προπαγάνδα τους. Η στάση και η πολιτική των Αγγελόπουλων δεν έχει να κάνει με το αν έμειναν στην Α1 ή θα πάνε στην Α2. Δηλαδή, αν το ΑΣΕΑΔ τους δικαίωνε και παίζανε στην Α1 του χρόνου πιστεύει κανείς ότι δεν θα είχαμε τα ίδια; Πάλι τα ίδια έκαναν; Με Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου, Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Βασιλακόπουλο με όλα αυτά του συστήματος που λυμαίνεται το μπάσκετ… Ολυμπιακός δεν υπάρχει.

Οπότε ας αφήσουν τα παραμύθια περί ΑΦΜ. Δεν τέθηκε ποτέ σαν σκέψη, δεν υπήρξε καν σαν ιδέα. Ο σκοπός των Αγγελόπουλων είναι ξεκάθαρος και πήρε σάρκα και οστά στις 13 Φεβρουαρίου. Κυνηγάνε την παραβατικότητα, τα σκάνδαλα, το σάπιο σύστημα… Τους αφήνουν να ξεφτιλίζονται. Κοιτάξτε τι γίνεται στην Α1. Οι ομάδες πουλάνε το ΑΦΜ τους. Αυτές που ψήφιζαν υπέρ της αναδιάρθρωσης αλλά είχαν αποφασίσει να… φύγουν. Ο Παναθηναϊκός έταξε να ηγηθεί, το είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος στις κάμερες, έχει γραφτεί ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος θα τους πάει βασικό χορηγό καθώς η BETshop χωρίς Ολυμπιακό δεν συζητάει. Μόνο που στο τελευταίο Δ.Σ. δεν πήγε ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ. Μαζί τους και ο Χολαργός που πουλάει το ΑΦΜ στη Ρόδο.

Θυμάστε τι έλεγε ο Ολυμπιακός στις 23 Απριλίου; «Πράξεις. Τώρα να τα αλλάξουμε. Κάθε φορά λέτε το καλοκαίρι και δεν γίνεται τίποτα». Φτάσαμε τέλος Ιουνίου, το πρωτάθλημα έχει τελείωσε από τις 14 Ιουνίου… Και; Έχει αλλάξει κάτι; Να σας πούμε τι άλλαξε; Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης δεν ξέρουν αν αύριο θα υπάρχουν. Ο Γαλατσόπουλος δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό στον ΠΑΟΚ αλλά θα αναστήσει κατά τα άλλα τη Basket League.Τρεις ομάδες έβγαλαν σε πλειστηριασμό το ΑΦΜ τους και πουλάνε τη θέση τους. Λαϊκή αγορά το κάνανε. Ο Γιαννακόπουλος λέει πως θα φύγει, από εκεί που θα ηγούνταν και κάνουνε συμβούλια με… λόγια, λόγια, λόγια χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα. Ούτε βασικός χορηγός υπάρχει. Ούτε κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, ούτε έχουν μιλήσει με τους χορηγούς, ούτε τίποτα. Τι σας έλεγαν οι Αγγελόπουλοι; Να δούμε σε ποιο πρωτάθλημα θα παίξετε. Που κόπτονται που θα είναι ο Ολυμπιακός κι αν θα αγοράσει ΑΦΜ. Λες και είπαν ποτέ οι Αγγελόπουλοι ότι θα παίξουν με την υπάρχουσα κατάσταση. Κωλοτούμπα ΔΕΝ έχουν κάνει και δεν θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι. Οι κωλοτούμπες είναι γι άλλους που φαίνεται πως είναι και έξοχοι στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την παραβατικότητα και την παρανομία. Καμία θέση στην Α1. Πολεμάει το σύστημα για το οποίο φώναζαν όλοι (πλην ενός) στις ΓΣ του ΕΣΑΚΕ και στα ΔΣ. Γι αυτό και άσκησε προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ, γι αυτό και θα καταφύγει στο CAS αν το σκεπτικό των τελευταίων αποφάσεων από το ΑΣΕΑΔ κριθεί παράνομο. Α1 με την υπάρχουσα κατάσταση και τα ίδια πρόσωπα που ασελγούν επί χρόνια στο πτώμα του ελληνικού μπάσκετ δεν παίζουν. Κι αν έρθει η ώρα και συναντήσουν τα ίδια… πάλι τα ίδια θα κάνουν!

Διαβάστε επίσης

Στο τουρνουά «Antetokounbros» ο Σπανούλης!

Στο τουρνουά «Antetokounbros» ο Σπανούλης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στο μεγάλο event των αδερφών Αντετοκούνμπο, γνωρίζοντας την αποθέωση και από πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στα Σεπόλια.

Το background στην απόκτηση του Πάντερ

Το background στην απόκτηση του Πάντερ

Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τον Κέβιν Πάντερ (1+1 είναι το συμβόλαιο) ούτως ή άλλως. Είτε προχωρούσε το θέμα του Κώστα Σλούκα είτε όχι. Είτε έρθει ο Ουοναμέικερ είτε άλλος…Οι πληροφορίες που συνέλεξε ο Μπλατ για τον Αμερικανό.

Αφήνει Έβανς και πάει γι άλλα…

Αφήνει Έβανς και πάει γι άλλα…

Ο Αμερικανός ζήτησε χρόνο για να δει τις πιθανότητες που έχει για το ΝΒΑ, ωστόσο οι μέρες πέρασαν και στον Ολυμπιακό δεν θα κάτσουν να περιμένουν πότε κι αν βρει ομάδα στο ΝΒΑ ο Τζέρεμι Έβανς.