Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΒΕΤshop δεν ανανέωσε, περιμένουν χορηγία Γιαννακόπουλου!

Η ΒΕΤshop δεν ανανέωσε, περιμένουν χορηγία Γιαννακόπουλου!
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 - 22:50

Οι επιπτώσεις της απουσίας του Ολυμπιακού στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα- στο οποίο οι ομάδες πουλάνε το ΑΦΜ τους, άλλες δεν έχουν ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα χρέη τους πνίγουν, τρίτες έχουν ποινές από τη FIBA- ξεκίνησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία και επίδρασή τους.

Ο βασικός χορηγός του ΕΣΑΚΕ, η στοιχηματική ΒΕΤshop με επίσημο έγγραφο που απέστειλε στον ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πως δεν προτίθεται να ανανεώσει και για 2ο χρόνο την συνεργασία της και πως ο Σύνδεσμος δεν δεσμεύεται και είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλους χορηγούς.

Είναι κάτι που είχε διαφανεί, καθώς η BETshop ήταν να ανανεώσει τον Μάρτιο. Δεν το έκανε και ενημέρωσε για Απρίλιο. Μετά πήγε Ιούνιο και πλέον εστάλη στα γραφεία στο ΟΑΚΑ το επίσημο έγγραφο.

Ουδείς γνωρίζει τι θα έπραττε αν βρίσκονταν και ο Ολυμπιακός μέσα στο πρωτάθλημα, άπαντες πονηρεύονται και λαμβάνουν τα μηνύματα πως τον δρόμο της BETshop θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπο χορηγοί και φυσικά τα κανάλια. Η Cosmote Sport προτίθεται για «ψαλίδι» ύψους 50% και η ΕΡΤ ανεπίσημα διαρρέει πως τα χρήματα θα είναι πολύ-πολύ λιγότερα. Βέβαια σε αυτό το κομμάτι αναμένονται πρώτα οι εκλογές, καθώς ο Βασιλειάδης είχε πιέσει και εν τέλει η ΕΡΤ πήρε τις υπόλοιπες ομάδες της Α1 που ήταν άστεγες.

Αν υπάρχει μία αχτίδα αισιοδοξίας, αυτή είναι στη χορηγία που έχει πει πως θα πάει στον ΕΣΑΚΕ- όπως έχουν γράψει «κυβερνητικά ρεπορτάζ» και ποτέ δεν διαψεύστηκε- και μάλιστα ύψους 1.2 εκ. ευρώ (μεγαλύτερη δηλαδή) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ άλλωστε, Μάνος Παπαδόπουλος είχε τονίσει πως «ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος» και θα οδηγήσει τις άλλες ομάδες, οπότε αναμένονται οι κινήσεις και οι χορηγίες που θα πάει ο Παναθηναϊκός στο ΕΣΑΚΕ για να αποσοβήσει το οριστικό «ναυάγιο».

Διαβάστε επίσης

«Παιχνίδι» τακτικής και υπομονής…

«Παιχνίδι» τακτικής και υπομονής…

Γκαρντ-ηγέτη δεν ψάχνει μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και αρκετά «γερά πορτοφόλια» της Ευρωλίγκας. Οι παίκτες συλλέγουν προτάσεις, οι μάνατζέρ τους φροντίζουν να ενημερώνουν τους «αντίζηλους» και κάποιοι κερδίζουν χρόνο για ΝΒΑ. Μόλις «άνοιξε» η αγορά άλλωστε.

Ημέρες αποφάσεων για Μπόγρη και Λεντέι!

Ημέρες αποφάσεων για Μπόγρη και Λεντέι!

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου λήγει η οψιόν στο συμβόλαιο του Γιώργου Μπόγρη και μία μέρα αργότερα (Παρασκευή 5 Ιουλίου) σε αυτό του Ζακ Λεντέι. Ποιές οι πιθανότητές τους. Στις 25 Ιουλίου αυτή του Δημήτρη Αγραβάνη.