Ντουντούκα
Σκεφτείτε μία ελληνική ομάδα από Ξ…! Ξάνθη; Χαχα, τι λέμε…
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το «μήνυμα» του Μπλατ για τη «νέα» Ευρωλίγκα!

Το «μήνυμα» του Μπλατ για τη «νέα» Ευρωλίγκα!
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 - 21:32

Η Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν από 16 ομάδες θα έχει 18 στη «σύνθεσή» της και αυτό το γεγονός συζητήθηκε στην πρώτη μέρα του meeting των προπονητών της διοργάνωσης στη Βαρκελώνη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται εκεί και μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη κάμερα της διοργανώτριας αρχής γι αυτό το γεγονός.

«Με 18 ομάδες πλέον στην Ευρωλίγκα περιμένουμε να δούμε ακόμα περισσότερους σπουδαίους παίκτες, περισσότερους σπουδαίους προπονητές, μεγαλύτερη εμπειρία με διαφορετική κουλτούρα και διαφορετικές προσωπικότητες. Όπως πάντα, ωραίο μπάσκετ και διασκεδαστικό για τους φιλάθλους, πάθος και μεγαλύτερη εμπειρία».

Διαβάστε επίσης

«Παιχνίδι» τακτικής και υπομονής…

«Παιχνίδι» τακτικής και υπομονής…

Γκαρντ-ηγέτη δεν ψάχνει μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και αρκετά «γερά πορτοφόλια» της Ευρωλίγκας. Οι παίκτες συλλέγουν προτάσεις, οι μάνατζέρ τους φροντίζουν να ενημερώνουν τους «αντίζηλους» και κάποιοι κερδίζουν χρόνο για ΝΒΑ. Μόλις «άνοιξε» η αγορά άλλωστε.

Ημέρες αποφάσεων για Μπόγρη και Λεντέι!

Ημέρες αποφάσεων για Μπόγρη και Λεντέι!

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου λήγει η οψιόν στο συμβόλαιο του Γιώργου Μπόγρη και μία μέρα αργότερα (Παρασκευή 5 Ιουλίου) σε αυτό του Ζακ Λεντέι. Ποιές οι πιθανότητές τους. Στις 25 Ιουλίου αυτή του Δημήτρη Αγραβάνη.