Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάτησε Ελλάδα ο Κέβιν Πάντερ! (pic)

Πάτησε Ελλάδα ο Κέβιν Πάντερ! (pic)
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 09:13

Το μακρύ ταξίδι του Κέβιν Πάντερ, από τη Νέα Υόρκη, στην Ελλάδα, μέσω Κωνσταντινούπολης, έφτασε στο τέλος του και ο Αμερικανός γκαρντ αφίχθη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, στη χώρα μας! Γύρω στις 9 το πρωί η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον καλωσόρισε επίσημα και μέσω τον λογαριασμών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο Πάντερ εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με το κόκκινο t-shirt Olympiacos – We are Legends και πλέον απομένουν μόνο τα… διαδικαστικά, προκειμένου να ντυθεί επίσημα στα ερυθρόλευκα.

Ο Πάντερ, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα βάλει και τις υπογραφές, θα παραμείνει για δύο μέρες, το πολύ, στην χώρα μας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις ΗΠΑ, για να συνεχίσει την ξεκούραση του. Ακολούθως θα ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού και θα αρχίσει δουλειά για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

«Παιχνίδι» τακτικής και υπομονής…

«Παιχνίδι» τακτικής και υπομονής…

Γκαρντ-ηγέτη δεν ψάχνει μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και αρκετά «γερά πορτοφόλια» της Ευρωλίγκας. Οι παίκτες συλλέγουν προτάσεις, οι μάνατζέρ τους φροντίζουν να ενημερώνουν τους «αντίζηλους» και κάποιοι κερδίζουν χρόνο για ΝΒΑ. Μόλις «άνοιξε» η αγορά άλλωστε.