Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κίμκι: Ο Ντιλέινι και οι… Έλληνες!

Κίμκι: Ο Ντιλέινι και οι… Έλληνες!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 19:01

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιάνις Τίμα αλλά και τις επαφές που έχουν με τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος με τη σειρά του περιμένει πρώτα το ΝΒΑ μίλησε ο πρόεδρος της Κίμκι.

Ο Πάβελ Αστάχοβ, μίλησε στην «Ιζβέστια», λέγοντας αρχικά για την απόκτηση για δύο χρόνια του Γιάνις Τίμα: «Οι διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες είναι πάντα δύσκολες. Ποτέ δεν δίνουν μια σαφή απάντηση και τους αρέσουν οι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις. Παρ’ όλα αυτά, κάναμε υπομονή μέχρι το «deadline» στο συμβόλαιο του και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Τίμα παρέμεινε στη Κίμκι και υπέγραψε διετές συμβόλαιο μαζί μας. Ταίριαξε τέλεια με την ομάδα και γρήγορα έγινε ένας από τους ηγέτες μας».

Για τον Μάλκολμ Ντιλέινι είπε: «Μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί παίκτες που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Ο Μάλκολμ είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Θέλουμε να τον υπογράψουμε, διαπραγματευόμαστε. Αλλά θα είναι δύσκολο. Η προτεραιότητα του Μάλκολμ είναι να επιστρέψει στο NBA. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι διαπραγματεύσεις πάντοτε είναι περίπλοκες».

Διαβάστε επίσης