Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως ο Λάρκιν επηρεάζει τον… Τεόντοσιτς!

Πως ο Λάρκιν επηρεάζει τον… Τεόντοσιτς!
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 20:35

Η περίπτωση του Μίλος Τεόντοσιτς δεν είναι απλή. Όπως αναφέρει και η Marca η… μισή Ευρώπη βρίσκεται στα πόδια του. Από πλευράς ΤΣΣΚΑ ο Βατούτιν έχει πει ότι η πόρτα είναι ανοικτή. Η Μακάμπι του δίνει 3 εκ. για δύο χρόνια αλλά με οψιόν στο 2ο έτος, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τη Βίρτους Μπολόνια του προπονητή του στην Εθνική Σερβίας Σάσα Τζόρτζεβιτς την έχει απορρίψει καθώς όπως φαίνεται καθώς δεν παίζει Ευρωλίγκα αλλά Eurocup ενώ στο κόλπο είναι και… η Εφές.

Δεν έχει έρθει στο προσκήνιο αλλά είναι βέβαιο πως θα έρθει. Η Εφές ενδέχεται να χάσει τον Λάρκιν για το ΝΒΑ και σε περίπτωση που συμβεί αυτό πρώτος στόχος είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς. Οι δυο τους έχουν και τον ίδιο ατζέντη, ο οποίος πέρσι μεσούσης της σεζόν είχε ενημερώσει τον Αταμάν πως έχει πρόταση για τον Λάρκιν από το ΝΒΑ αλλά να μην ανησυχεί γιατί θα του πήγαινε τον Τεόντοσιτς. Ο Αταμάν ήταν θετικός στο να φύγει ο Λάρκιν μόνο αν έπαιρνε τον Μίλος. Εν τέλει δεν προχώρησε το deal.

Η περίπτωση του Τεόντοσιτς συνδέεται και με αυτή του Λάρκιν. Φαίνεται πως είναι αλληλένδετες.

Διαβάστε επίσης

Κίμκι: Ο Ντιλέινι και οι… Έλληνες!

Κίμκι: Ο Ντιλέινι και οι… Έλληνες!

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιάνις Τίμα αλλά και τις επαφές που έχουν με τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος με τη σειρά του περιμένει πρώτα το ΝΒΑ μίλησε ο πρόεδρος της Κίμκι.