Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Χρήστο Σταυρόπουλο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Χρήστο Σταυρόπουλο
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 - 21:11
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά από 19 χρόνια «υπηρεσίας» και προσφοράς στους «ερυθρόλευκους» έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και μετέβη στην Αρμάνι Μιλάνο για να στελεχώσει το ίδιο πόστο που είχε και στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον Χρήστο Σταυρόπουλο για τα 19 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα. Η συμβολή του στις επιτυχίες του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ σημαντική.

Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα που επέλεξε να κάνει στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται Αθήνα ο Μπλατ για ραντεβού με τους Αγγελόπουλους

Έρχεται Αθήνα ο Μπλατ για ραντεβού με τους Αγγελόπουλους

Το διήμερο meeting των προπονητών της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα ταξιδέψει πίσω στο Ισραήλ όπου βρίσκονταν και έκανε τις επαφές του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, αλλά θα αφιχθεί στη χώρα μας.

Κίμκι: Ο Ντιλέινι και οι… Έλληνες!

Κίμκι: Ο Ντιλέινι και οι… Έλληνες!

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιάνις Τίμα αλλά και τις επαφές που έχουν με τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος με τη σειρά του περιμένει πρώτα το ΝΒΑ μίλησε ο πρόεδρος της Κίμκι.